Webinar: Marketing Trends 2023

Markedsføringstrender som vil dominere i 2023
Ivor André Murtic, MD Meltwater i Norge, vil holde webinaret som går live kl. 10:00 torsdag 26. januar. Ivor vil gå gjennom noen av de markedsføringstrendene som Meltwater ser vil dominere i 2023. Presentasjonen er basert på en e-bok som fremhever totalt 15 trender som sendes etter webinaret.

Trendene som står i fokus på webinaret er:

  • Tiktok
  • Short-form video
  • Social listenning data
  • The value of the brand
  • Influencer management
  • Guided marketing insights

Ivor Murtic er Managing Director for nysalgsavdelingen i Meltwater Norge. Han er spesialist på Media Intelligence og sosiale medier, og hjelper i dag bedriftsledere med å utnytte innsikt fra sosiale medier til å skape et strategisk konkurransefortrinn. Han liker å bruke ferdighetene sine til å bidra til de spennende teknologiske fremskrittene som skjer hver dag i Meltwater.

Webinaret er gratis, men krever påmelding. Melder du deg på dette webinaret samtykker du til at INMA deler ditt fulle navn, arbeidssted, e-postadresse og telefonnummer med Meltwater AS, og at denne informasjonen kan brukes av Meltwater AS i salgs- og markedsføringsøyemed. Dette innebærer at Meltwater kan av og til kontakte deg via e-post, post eller telefon for å gi deg informasjon om andre tjenester som kan være av interesse for deg.For nettstedet vårt beholder vi informasjonen din så lenge vi har en legitim forretningsinteresse i å behandle den eller så lenge du ikke har trukket tilbake samtykket ditt. Dette inkluderer data du eller andre har gitt oss og data generert eller utledet fra din bruk av nettstedet vårt.

Her finner du alle Meltwaters betingelser.

Meny
Skroll til toppen