Webdagene-fest med INMA-rabatt

19.-20. oktober braker det igjen løs med Nordens største konferanse for digital kundeopplevelse – Webdagene – i Oslo Spektrum. Nå får INMA-medlemmer rabatt.

Det er de store linjene som skal trekkes opp når Netlife Research for 12. gang inviterer til Webdagene i oktober. Det blir tilbakeblikk til fortida, berettelser fra samtida, og blikk inn i framtida.

Blant andre, får vi besøk fra:

  • Spotifys brukeranalytiker, og en nevropsykolog, som begge skal snakke om brukeratferd.
  • Designstjerna Jessica Walsh.
  • Cheryl Platz og Nandini Stocker fra Microsoft og Google, to damer som skal fortelle oss om design for talegrensesnittet.
  • Håkon Moslet, redaksjonssjef for tv i NRK P3 kommer, og gir oss hemmelighetene bak den digitale historiefortellinga i suksess-serien SKAM.
  • Louise Downe, designansvarlig for den britiske regjeringen, og Tale «Helsesista» Engvik, kommer og forteller hvordan digitale framskritt gir oss bedre muligheter til å skape en bedre verden.


Så blir det selvfølgelig masse om brukeropplevelse. Og god mat. Og fest.

Les hele programmet til Webdagene 2017 her.


INMA-rabatt

Vi vil selvfølgelig se så mange som mulig digitale brødre og søstre i Oslo Spektrum 19. og 20. oktober. Derfor vil vi gi dere som jobber i en bedrift som er INMA-medlem rabatt på konferanse-billetter. Bruk rabattkoden «INMA» så får du din konferansebillett til 6700 kroner + mva.

 

Bestill din billett til Webdagene 2017 her.

Meny
Skroll til toppen