Vivian Vestre er årets jurygeneral for Performance Award

For ellevte året på rad arrangerer INMA Performance Award i Norge. I år, som i fjor, er det totalt syv kategorier man kan konkurrere i, samt en spesialkategori for sisteårsstudenter og nye talenter i arbeidslivet. Juryen består av 33 av bransjens skarpeste profiler innenfor performance marketing og ledes i år av Vivian Vestre. 

– Jeg gleder meg mest til å se kreativiteten fra bransjekollegaer etter alle kunne møtes på kontorer og sparre med kollegaer igjen. For mange bransjer og kategorier har hverdagen gått tilbake til det vi anser som “normalen” og det blir spennende å se om noen tok med seg noen læringer fra pandemien eller om man har gått helt nye veier for å oppnå resultater for sine kunder eller bedrifter, sier årets jurygeneral Vivian Vestre. 

– I Performance Award er vi på jakt etter ideer og kampanjer som har gitt dokumenterbare resultater og som er til inspirasjon for andre i bransjen. Det har vært høy kvalitet på casene som har kommet inn de siste årene, og jeg har store forventninger til at det blir det i år også. Det har skjedd mye med mulighetene for å berike kampanjer med data de siste årene, og jeg tror dette har presset mange til å tenke nytt og komme opp med helt andre kreative måter for å kunne fortsette å levere resultater. 

Vivian Vestre jobber idag som Digital Manager i PHD, et mediebyrå som er tuftet på en kultur av smart strategisk tenking og kreativ innovasjon. Sammen med tre juryledere og 30 jury medlemmer skal hun vurdere årets bidrag. Dersom du sitter på noen caser som du ønsker å sende inn får du oversikt over kategoriene for årets Performance Award her.

– For å skrive en god case må man klare å fortelle historien fra det som var utgangspunktet, hva man ønsket å oppnå, hvordan man gjennomførte det og ikke minst kunne dokumentere hvordan man målte suksess. Det blir stadig mer utfordrende å arbeide med sporing og attribusjon for å måle effekt, og det er interessant å se hvordan denne problematikken blir løst for å fortsette å kunne evaluere kampanjer og sikre god avkastning på kampanjeaktiviteter. Dette er noe av det viktigste man gjør som annonsør. Meny
Skroll til toppen