Utnytter vi potensialet som finnes i utendørsannonsering?

INMA inviterer til Faglig Frokost torsdag 8. mars. Temaet for dette frokostseminaret er digital utendørsreklame. En av de som kommer for å snakke er strategisk rådgiver i Nord DDB, Carina Lladó.

Vi spurte Carina om bransjen i dag utnytter potensialet som finnes i utendørsannonsering?

– Jeg observerer titt og ofte at potensialet for kanalen ikke blir utnyttet optimalt. Jeg forstår at man kan falle for fristelsen til å bruke den store flaten til å fortelle alt, som gjerne ikke fikk plass på et banner, på en gang. Eller at man håper at de som står på T-banestasjonen skal legge telefonen i lommen, sette seg godt til rette på benken for å virkelig lese akkurat vår reklameplakat, sier Llandó.

Her kan du melde deg på faglig frokost!

– Men potensialet for suksess ved å ha en tydelig plan i utendørsannonseringen er så stort. Tilpass budskapene basert på plassering og vit at bevegelse og interaksjon på digitale boards fører til mye bedre effekt. En god start kan være å samarbeide med mediebyrå og eller utendørsleverandørene i oppstart, og analyser hvordan det gikk i etterkant.

Det handler om å forstå, og ha et forhold til folks modus. Og derfra rope på en interessant og relevant måte. Høres enkelt ut, men det er det ikke. Vær nysgjerrig på muligheter og tilpass innhold til plassering, avslutter Carina.

Meny
Skroll til toppen