Try/Apt rygget i land årets første Sølvtagg

Volkswagen ønsket å fortelle om Trailer Assist, en av innovasjonene i den nye Passaten. Oppskriften på dette ble et spektakulært stunt som fanget oppmerksomhet, for så å lede videre til informasjon og mulighet for prøvekjøring. Juryen berømmer jobben for å ha en tydelig aktiveringsstrategi, og tildeler The Reversed Trailer årets første Sølvtagg.

Alle norske byråer kan kostnadsfritt melde på bidrag via Sølvtaggens nettsider. Fristen for innsendelse er den siste dagen hver måned.

Månedens vinner av Sølvtaggen: «The Reversed Trailer» av Try/Apt

– Dette er en fantastisk film med ekstreme resultater, forteller juryleder Simen Øian Gjermundsen. – Når filmen i tillegg er støttet så bra opp av bakomfilm og nettside blir vi stolte. Filmen leder oss videre til resten av universet på en flott måte og det helhetlige inntrykket vi sitter igjen med er veldig bra. Et imponerende stykke arbeid!

I løpet av de tre første dagene ble filmene delt over 450.000 ganger, mottok 1,1 millioner likes og 130.000 kommentarer. Stuntet ble også plukket opp av medier verden rundt, og over 200 nyhetssaker er blitt laget i hele 44 land.

Se casefilmen fra The Reversed Trailer

Premium-burger på knepen andreplass
McDonalds skulle lansere en litt bedre burger, og ønsket både å øke kunnskap og å få folk til å smake produktet. Ideen fra DDB Oslo var et promospill med den fengende tittelen Finn en Bacon Clubhouse i en Bacon Clubhouse, og få en Bacon Clubhouse. I spillet leiter man seg gjennom ingrediensene til man forhåpentligvis finner en gratiskupong på en burger. Løsningen er levert av Good Morning, og seiler inn på en meget sterk andreplass.

– Denne burgergalaksen er virkelig et godt sted å være, forteller juryen. Design og håndverk er fremdragende, og man får lyst til å klikke og leite i lang tid. Jobben oppleves virkelig premium, og kommunikasjonen er lite prangende for en hamburgerreklame å være, avslutter juryen.

Øvrige bidrag
Det ble også delt ut poeng til #LaunchJohaug (FranzHubert), Konsernsjefen (POL) og Pengeprinsene (LOS&CO).

 

Alle norske byråer kan kostnadsfritt melde på bidrag via Sølvtaggens nettsider. Fristen for innsendelse er den siste dagen hver måned.

Meny
Skroll til toppen