Trond Lyngbø til Performance-konferansen!

Trond Lyngbø er senior SEO-konsulent og grunnlegger av Search Planet. Han har 15 års erfaring innen søkemotoroptimalisering (SEO), e-handel, innholdsstrategi og digital analyse. Hans kunder inkluderer internasjonale Fortune 500-selskaper og ledende norske merkevarer som omsetter for milliarder årlig.

På Forbes.com er han presentert som en av verdens 25 ledende SEO-spesialister. I tidligere utgaver av Kapital og Finansavisen kan man lese om hvordan Trond har hjulpet bedrifter med å skape økonomisk vekst i hundremillionersklassen.

Trond Lyngbø skal snakke i sal 2, om søk og AdWords med foredraget «Hvordan arbeide effektivt med SEO i dag, i morgen og i fremtiden».

Se fullt program og sikre deg billetter til Performance-konferansen her!

Etter dette foredraget vil du sitte igjen med en grunnleggende god forståelse for hvordan dagens SEO-landskap ser ut. Du vil bli bedre i stand til å forberede deg på det som kommer i fremtiden. Du vil få innsikt i kritiske detaljer og informasjon som du behøver å kjenne til for å lykkes med å skape høy effekt og langvarige resultater. Du vil forstå hva ditt neste trekk bør være, og hvordan du bør prioritere.

Det er spesielt noen som vil ønske å være i salen under dette foredraget:

  • Markedsansvarlige og ledere som har forstått at SEO har påvirkning på de finansielle resultatene, og derfor ønsker å integrere søkemarkedsføring og SEO i hele bedriften, fordi det er slik Google fungerer i dag. De som forstår at det ikke er smart å stikke hodet i sangen som strutsen – og late som det er mørkt!
  • Netthandelsansvarlige som ønsker å bygge skalerbare salgsmaskiner. De vil lære hvordan de kan bruke søkedata og SEO-teknikker til å informere arbeidet med å skape et nettsted med en effektiv informasjonsarkitektur, nettstedsarkitektur og URL-struktur.
  • Innholdsprodusenter som ønsker å bli dyktige på søkeordsanalyse og enkle teknikker de kan bruke som setter dem i stand til å lage innhold som tiltrekker seg ønsket målgruppe som en magnet både via Google og i sosiale medier. Innhold som begeistrer både oppdragsgiveren og den som leser innholdet de lager.
  • Alle markedsførere, kommunikasjonsfolk som er opptatt av å skaffe kunder, skape kunderelasjoner og bygge lojalitet til merkevaren. Du som vil lykkes med å skape høy effekt og langvarige resultater.

 

Meny
Skroll til toppen