Tore Tomasgaard jurygeneral for Performance Award

Torsdag 27. september inviterer vi noen av bransjens klokeste hoder innen performance marketing til å snakke på Saga kino. Underveis i konferansen blir det også avholdt den årlige Performance Award, hvor vi hedrer og kårer årets vinnerbidrag.

Les hvordan du melder på bidrag til Performance Award her. 

– Som markedsførere er jobben vår å sikre gode avkastninger på reklame- og medieinvesteringer. Performance Award setter et tydelig fokus på dette, hvor også den teknologiske utviklingen og bruk av data er sentralt i casene som skal vurderes, sier Tore Tomasgaard som er årets jurygeneral for Performance Award.

Tomasgaard jobber i dag som leder for medier og kommunikasjon i reklame- og mediebyrået Ko&Co. Sammen med tyve dyktige fagfolk skal han vurdere årets innsendte bidrag.

– Jeg ønsker meg mer fokus på de gode kreative jobbene, hvor innsikt og data kombineres for å lage engasjerende kampanjer for målgruppene.

Performance Marketing handler om tydelige mål, klare resultater, automatisering av prosesser og datalæring. I tillegg handler det om tillit, kreativitet og felles forståelse for muligheter og begrensninger.

– Nye regler og reguleringer fører også med seg en usikkerhet for mange bedrifter. Da er tillit og felles forståelse for utfordringene som venter viktig for å lykkes, avslutter Tomasgaard.

Fristen for å sende inn bidrag til Performance Award er mandag 3. september.

 

Meny
Skroll til toppen