Tim Nilo er konferansier under 8 Minutes 2017

Torsdag 7. desember braker det løs for årets versjon av 8 Minutes of Digital Marketing på Saga kino. Over 30 speakere står klare til å gi oss sitt beste på bare åtte minutter.

For å passe på at de overholder tiden står administrerende direktør i Zenith, Tim Nilo, på scenen og geleider oss gjennom dagen.

– 8 Minutes er en deilig blanding av alt og alle som representerer den norske mediebransjen, og et høydepunkt på tampen av året. Det beste med 8 Minutes er at vi som publikum får se både kjente og ukjente foredragsholdere i et format som tvinger de på scenen til å være raskere, spissere og mer konkrete enn de nødvendigvis er til vanlig.

Det er ikke mye man får sagt i løpet av åtte minutter, noe som fører til at man må skrike litt høyere og være litt mer provokativ enn man gjerne er komfortabel med for å få budskapet sitt gjennom. Det har tidligere år også ført til en høyere show-faktor, noe jeg håper og forventer også vil være tilfellet i år, sier Nilo.

Les mer om de ulike foredragsholderne her!

– I år gleder jeg meg til å se nye og gamle kollegaer, nye og gamle konkurrenter og ikke minst flere kunder og samarbeidspartnere på scenen. At man på én og samme dag får høre innlegg fra alle kanter av bransjen, enten det er fra et redaksjonelt, kommersielt eller rent faglig ståsted, er en annen ting som gjør 8 Minutes så bra.

Og aller mest ser jeg frem til å se min tidligere sjef i Facebook forsøke å holde seg til 8 minutter. At Rune fatter seg i korthet vil i så fall være første gang jeg opplever, avslutter Tim Nilo.

 

 

Meny
Skroll til toppen