– Telenor har fått en historie å fortelle i mange år fremover

Vi tok en prat med Eirik Sørensen, kreatør i Try-gjengen som stakk av med Sølvtaggen for november for jobben «The Gold Medal Sim Cards» for Telenor.

– Denne jobben for Telenor var ingen hvilken som helst jobb. Hvordan fikk dere overtalt Aksel Lund Svindal til å gå med på å smelte om VM-gullet sitt fra Åre for å spre gullet ut til alle Telenor-kundene?

– Det var egentlig ikke så mye overtalelse som måtte til, for Aksel likte ideen umiddelbart. Telenor har jo også opprettet Akselfondet som skal skape enda mer idrettsglede over hele Norge. Som Aksel selv sier: Medaljen blir på en måte enda større og viktigere nå enn det den var, sier Sørensen.

– Hvordan fikk dere idéen?

– Telenor ville minne hele Norge på hvem som har det raskeste mobilnettet. I tillegg ville de bygge omdømme gjennom å vise sin dedikasjon til Norsk vintersport og sitt mangeårige sponsorat av Aksel Lund Svindal. Beviset på at Aksel er verdens raskeste mann på ski har blitt hengt rundt halsen hans ved flere anledninger, og vi tenkte at hans aller første VM-gull i utfor må være det ultimate symbolet på det å være raskest. Ideen ble derfor å integrere et ekte VM-gull inn i samtlige SIM-kort – som et løfte og en påminnelse om at  Telenor skal være raskest, sier Sørensen. 

– Hvordan var det å jobbe med Aksel Lund Svindal?

– Aksel er proff i alt han gjør og ofret veldig mye i denne kampanjen – både tid, engasjement og ikke minst fra premieskapet. Så vi kan ikke si annet enn at det var et veldig bra samarbeid, sier Sørensen.

– Hva synes dere om resultatene av kampanjen?

– Vi er veldig, veldig stolte av resultatene så langt. Men det vi liker aller best er at kampanjen er langt fra ferdig. I årevis fremover vil alle kundene få noe mer enn en liten plastbrikke fra Telenor. Enten det er i kundebrevene som blir sendt sammen med SIM-kortene, eller selgerne i butikk, så har Telenor en historie å fortelle, avslutter Sørensen.

Meny
Skroll til toppen