TAKK!

Uten gode samarbeidspartnere, og en stor mengde frivillig arbeid fra INMAs medlemmer og andre i bransjen, hadde det ikke vært mulig å arrangere Performance Award og konferanse i 2020. Så en stor TAKK til dere alle!

 

Sponsorer

Året sponsorer er viktige og helt avgjørende bidragsytere for å gjennomføre årets arrangement. Årets hovedsponsor er Snapchat. Årets sponsorer er Curamando, Utdannet.no, og Amedia Marked. I år er Performance konferansen gratis for INMA-medlemmer og kostnaden for ikke-medlemmer er betydelig lavere enn markedsverdi. Det er takket være sponsorene at dette er mulig.

 

Kurs- og foredragsholdere – Performance konferansen

Årets kurs- og foredragsholdere stiller opp frivillig for å dele sin kompetanse med resten av bransjen. Dette er noen av bransjens absolutt beste innen sine områder, og som lever av sin sin erfaring og kunnskap. På vegne av bransjen er vi derfor dypt takknemlige for at de ønsker å dele sin kompetanse med resten av oss.

Her kan dere lese mer om årets bidragsytere 

 

Jury – Performance Award

Årets jury, med jurylederne Camilla Halleraker og Christophe Pons og juyrygeneral Damir Dunderovic i spissen, har stått for evalueringen av årets arbeider i Performance Award. Uten denne gjengen hadde det ikke vært mulig å arrangere en bransjekonkurranse. Juryarbeid er tidskrevende, og krever ekstremt høy kompetanse. Vi er utrolig takknemlige for at så mange av bransjens aller flinkeste har dedikert mye av sin tid til dette arbeidet i høst!

Her kan du lese mer om årets jury

Meny
Skroll til toppen