Stian Trollsås er konferansier under 8 Minutes of Digital Marketing 2019

Torsdag 5. desember braker det løs for årets versjon av 8 Minutes of Digital Marketing på Colosseum Kino. Over 30 ledende stemmer fra bransjen står klare for å gi oss sitt beste, og konkurrere om å levere den aller beste appellen til bransjen på bare 8 minutter. 

 

For å passe på at alle holder tiden står partner og grunder av filmproduksjonsselskapet Icecube, Stian Trollsås, på scenen og geleider oss gjennom dagen.

 

– Jeg digger 8 minutes, og blir like overrasket hvert år over hvor mange flinke folk det er i denne bransjen. Konseptet passer litt utålmodige meg utmerket. Cut the crap og man får ofte et mye bedre innlegg. Skulle man likevel ikke interessere seg for temaet, er det fortsatt bare 8 minutter og ikke lenge til neste. Jeg har stått på scenen selv flere ganger, og Icecube har jo filmet alle konferansene så lenge jeg kan huske, så jeg har faktisk sett mange av innleggene flere ganger uten å bli lei, sier Trollsås.

 

Les mer om de ulike foredragsholderne her!

 

– Jeg gleder meg aller mest til å høre alle de spennende bransjestemmene som skal inspirere og engasjere oss deltakere med sterke meninger om ulike interessante temaer. Med de navnene som er på programmet i år lover det godt for et ekstra høyt faglig nivå, og jeg tror at årets utgave kommer til å by på mer provoserende innlegg enn vi har sett tidligere. Det kan bli veldig gøy! 8 minutes er også en fin avrunding på nok et spennende år i den digitale kommunikasjonsbransjen, og det skal bli gøy å se mange kjente fjes igjen – og forhåpentligvis også knytte nye bekjentskaper, avslutter Stian Trollsås.

 

Bestill billett til konferansen her!

Meny
Skroll til toppen