– Det er et spennende fag med tanke på hvor fort teknologien utvikler seg.

Torsdag 2. november er det igjen duket for AdOps-konferansen på Saga kino, en konferanse av og for «AdOpere» og Ad Operations-interesserte. Dit kommer Stein Yttri Thomas, Head of Ad Operations hos Digitale Medier 1881.no, og leder for AdOps-faggruppen i INMA.  

– AdOps er generelt sett et spennende fag med tanke på hvor fort teknologien utvikler seg. Det kommer stadig nye metoder for å treffe riktige målgrupper, flere verktøy for å måle kampanjeeffekt, for ikke å snakke om de kreative løsningene som får utfolde seg når de rette menneskene jobber frem konsepter basert ny teknologi, sier Stein Yttri Thomas.

Melde deg på og se programmet for konferansen her!

– På AdOps konferansen 2017 er det mye spennende på agendaen, men spesielt gleder jeg meg til å høre erfaringer fra de største mediehusene, teknisk spennende kunde-caser og innblikk i markedet for videoannonsering som vi ser er i kraftig vekst.

I tillegg er det alltid hyggelig å se kjente ansikter igjen. Dette er jo en konferanse skreddersydd for AdOpere, så erfaringsmessig kan man få mye godt innhold også i pausene, avslutter Thomas.

Meny
Skroll til toppen