Sølvtaggen for oktober til Saatchi

– En herlig, frekk og relevant idé som både er pent gjennomført og som har gode resultater å vise til, forteller juryleder for Sølvtaggen, Simen Øian Gjermundsen.

– «Send én Smash!» blander kategorier og lar de besøkende av nettsiden selv trigge utsendelse av personlige DM’er til sine «verste fiender». Avsenderne holdes hemmelig, som igjen skaper engasjement for kampanjen i flere ledd. Konseptet er perfekt for produktets slagord, og den lekne Donald-skurkete stilen kler kampanjen meget godt. Vi er imponert, og sender mange gratulasjoner til Saatchi & Saatchi, fortsetter Øian Gjermundsen, på vegne av juryen.

Godt gjøres å spise bare én

Nordmenn vet godt at når det kommer til Smash!, så skal det godt gjøres å spise bare én. Orkla utfordret Saatchi & Saatchi til å skape engasjement og aktivisering i sosiale kanaler, og løsningen ble den mye omtalte DM-kampanjen «Send én Smash!». Etter en meget jevn juryering med årets høyeste poengsummer fra juryen var det til slutt Saatchi & Saatchi som stakk av med Sølvtaggen for oktober.

Les mer om Sølvtaggen og meld på ditt bidrag her!

Meny
Skroll til toppen