Disse snakker under Performance-konferansen 2017!


Mountain View
Torsdag 21. september, denne uken, smeller vi i gang med Performance-Konferansen. Vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance Marketing. I sal 6 vil foredragene dekke temaer innenfor analyse og optimalisering.

Velkommen til Performance-konferansen – den dagen i året hvor man har mulighet til å bli oppdatert på alt innen performance. Fagområdet har utviklet seg til et stort tema, og dagen vil gi et utfyllende bilde av ulike deler av markedet.

Vi har gleden av å presentere noen av landets dyktigste innen sitt fagfelt til å delta på årets konferanse.

 

Magnus Strømnes Bøe
Magnus er partner og leder for eide og fortjente medier i RED Performance. Han ble kåret til Årets foredragsholder 2015-2016 av ANFO og holder jevnlig kurs og foredrag om temaene digital strategi, webanalyse og søkemotoroptimalisering. Han har jobbet med digital markedsføring siden 2001 og er styreleder for Bransjerådet for Søkemotormarkedsføring / http://www.brasok.no.

 

 

 

 

Trond Lyngbø
Trond Lyngbø er senior SEO-konsulent og grunnlegger av Search Planet. Han har 15 års erfaring innen søkemotoroptimalisering (SEO), e-handel, innholdsstrategi og digital analyse. Hans kunder inkluderer internasjonale Fortune 500-selskaper og ledende norske merkevarer som omsetter for milliarder årlig. På Forbes.com er han presentert som en av verdens 25 ledende SEO-spesialister. I tidligere utgaver av Kapital og Finansavisen kan man lese om hvordan Trond har hjulpet bedrifter med å skape økonomisk vekst i hundremillionersklassen.

 

 

Henriette Grøstad
Henriette er senior betalte medier-spesialist i RED Performance, med erfaring fra Egmont og masterutdanning fra BI i strategisk markedsføringsledelse. Hun er spesialisert på annonsering i betalt søk og på sosiale medier, og har bred erfaring med kunder fra en rekke ulike bransjer.

 

 

 

 

 

Kristin Nygaard Anker-Rasch
Kristin jobber som senior SEO-spesialist hos RED Performance. Her jobber hun med å skape digital vekst for små og store kunder gjennom økt organisk synlighet. Hennes spesialfelt er innhold, med strategisk planlegging av innholdsproduksjon og distribusjon som hovedfokus. Kristin har tidligere jobbet som SEO-analytiker i London, og har opparbeidet seg bred erfaring med kunder fra ulike bransjer.

 

 

 

 

 

Thomas Moen 
Thomas er en av Norges første, kjente bloggere og har over 15 års erfaring med digital markedsføring. Moen har bygget og solgt selskaper, og ledet team fra to til 55 mennesker. Han prater lidenskapelig om kommunikasjon, markedsføring, entreprenørskap, ledelse og digital balanse. Thomas har skrevet to bøker, holdt foredrag og kurs over hele Europa, og jobber alltid hardt for å gi publikum det lille ekstra. Thomas Moen arbeider i dag for United Influencers, der han bygger opp selskapet og hjelper nye influencere opp og fram.

 

 

 

Erik Storm
Erik er en digital entusiast som hjelper bedrifter i den digitale verden. Han er eier av Digital Opptur holder regelmessig foredrag og kurs om bl.a. innføring i Google AdWords. Noen av bedriftene han har jobbet med er Nordnet, Statoil ASA, TINE, Floyd.no, Clas Ohlson, yA Bank, Visit Lillehammer, Selvaag Bolig med flere.

 

 

 

 

 


Kristoffer Andreassen

Kristoffer er Head of Search i GroupM. Han har jobbet i MEC og GroupM siden 2012, hvor de to siste har vært som fagansvarlig for søk for GroupMs kunder og byråer. Hans styrke ligger i effektiv bruk av analyse og teknologi, og utvikling og optimalisering av performance-strategier, i tett samarbeid med GroupMs kunder.

 

 

 

 

 

Thor Fjeldberg
Thor jobber som seniorkonsulent i det integrerte byrået Creuna, med fagområdene datadrevet markedsføring, innsikt og analyse. Han er brennende opptatt av å utnytte potensialet i ny teknologi for å skape gode kundeopplevelser og effektiv kommunikasjon.  Thor stiller med 12 års erfaring fra digital markedsføring, og har jobbet med mange av de ledende aktørene innenfor ehandel og digital markedsføring i Norden. Thor har utdannelse fra Norges Handelshøyskole, University of Newcastle, Australia og Gründerskolen, og har også noen kurs fra livets skole.

 

 

Rohit Patil
Rohit jobber som Analytics & Performance Manager i Starcom. Han har tidligere jobbet seks år for Publicis Media i Mumbai. Flyttet til Norge for to år siden for å jobbe i analyseavdelingen til Starcom.

 

 

 

 

 

Stian Rogert Kristiansen
Stian Rogert Kristiansen jobber som Programmatic Solutions Manager i Amnet. Han har 5 års erfaring som digital rådgiver i mediebyrå før han startet i Amnet februar 2017. Stian er uteksaminert fra BI i 2011 med en bachelorgrad i markedsføringsledelse. I tillegg til å jobbe med digital markedsføring har Stian spilt 4 sesonger i GET-ligaen (ishockey) for Lørenskog og Vålerenga.

 

 

 

 

 

Line Falk
Line jobber som Search – og Performance Analyst i reklamebyrået McCann, med hovedfokus på ”all things” Google. Line har mange års erfaring innen prestasjonsbasert markedsføring, og har en solid bakgrunn i søkemotormarkedsføring og webanalyse.

 

 

 

 

 

Yvonne Denné
Yvonne jobber som Digital Executive i reklamebyrået McCann, med hovedfokus på sosiale medier. Yvonne har tidligere jobbet i mediebransjen, og har god forståelse for både godt innhold, annonsering og performance.

 

 

 

 

 

 

Tore G. Tomasgaard
Tore jobber som leder for medier og kommunikasjon i reklame og mediebyrået Ko&Co. Han har 19 års erfaring som digital medie- og kommunikasjonsrådgiver fra reklame og mediebyråsiden og har jobbet med noen av de største nordiske annonsørene innen B2B og B2C gjennom disse årene.

Tore er utdannet sivilmarkedsfører med spesialisering innen digitale medier og entreprenørskap og er opptatt av hvordan tilgjengelig teknologi, målgruppeforståelse, data og kommunikasjon settes sammen for å lage gode kampanjer.

Tore skal snakke i sal 4 med foredraget «Fra Push til Pull til Push igjen» og vil belyse viktige faktorer som må prioriteres for å lykkes med å skape gode resultater i digitale kampanjer.

 

Christine Torp
Chrisstine har over 10 års erfaring med digital kommunikasjon og annonsering. Hun leder i dag Performance teamet i Starcom, og er ansvarlig for utviklingen av digitale mediekjøp i Starcom. Christine har ekspertise til å se på totaliteten i mediekjøp og mediestrategi, og organisering rundt dette for best mulig effekt for annonsører. Hun har jobbet tett med toneangivende annonsører som Telenor, Storebrand og Bertel O. Steen, og bidratt til å vinne flere priser i Mediestrategi og INMA Performance Awards de siste årene.

 

 

 

Sondre Gulichsen
Sondre har jobbet i Xaxis siden 2016, hvor han har vært ansvarlig for oppsett og optimalisering av programmatiske kampanjer på tvers av GroupM sine byråer.

Han jobber daglig med utvikling og implementering av algoritmer i relevante platformer, samt effektivisering og optimalisering av arbeidsprosesser i Xaxis.

 

 

 

Henrik Sandsmark
Henrik er Red Performance sin spesialist innen Facebook-annonsering. Han setter opp teknisk avanserte kampanjer og sporingssystemer og rådgir innen når og hvordan kanalen skal brukes. Henrik har bakgrunn fra Venture Factory og var med og startet Rotor, Norges første employer branding-byrå. Han sitter i faggruppen for Paid Social og har tidligere holdt foredrag på INMA fagfrokost, ANFO Adtech og Social Media Days.

 

 

 

 

 

Casper Roalsvig Vasbotten
Casper jobber som Head of Social iProspect og leder en av landets største avdelinger for social media performance marketing. Her har han fag-ansvaret for spesialister i sitt eget byrå, såvel som Vizeum og Carat, og jobber med dette med flere av landets største annonsører og mest spennende annonsører.

Han har før dette jobbet som global markedssjef i Onepiece, som er et av landets største internasjonale motesuksesser, der han bl.a i 2016 var med på å vinne sølv i Global e-commerce awards for selskapets gode resultater med social media marketing.

 

 

Ingrid Røeggen 
Ingrid er Head of SEO & Content i Prospect og har jobbet med SEO og innhold siden 2009. Hun har erfaring fra Visma, NOVAP og Aftenposten, i tillegg til flere år i iProspect.

 

 

 

 

 

 

Thor Christian Valle
Thor Christian er Head of Paid Search i Prospect og har jobbet med betalt søk i over 10 år. Han jobbet hos Yahoo i Dublin før han kom til iProspect.

 

 

 

 

 

 

Marianne Aune Solheim
Marianne er digital lead på team brand i Carat. Hun har  mer enn 6 års erfaring innen digital kommunikasjon og annonsering, hos blant annet Microsoft Advertising, IUM og nå i Carat. Marianne har jobbet tett med Coca-Cola i flere år og har bidratt med prisvinnende caser i både nasjonale og internasjonale konkurranser.

 

 

 

 

Camilla Marstrander
Camilla er kundeansvarlig for The Coca-Cola Company hos Carat. Hun har over 9 års erfaring fra mediebyrå, med bakgrunn fra GroupM og Carat. Hun har lang erfaring fra arbeid med store, komplekse kunder, både lokalt og internasjonalt. Camilla mener nøkkelen til å skape god ROI for kunden er å forankre innsikt i alle ledd – både i tradisjonelle mediestrategier og i de mer innovative løsningene.

 

 

 

 

Linn-Tove Vindsnes
Linn-Tove jobber som digital analytiker i OBOS. Hun er utdannet siviløkonom, og har jobbet med webanalyse fra 2013. Hun elsker tall og liker å få andre til å synes at tall er gøy. Hver dag jobber hun med å få folk til å få et forhold til de tallene de ser og få dem til stille gode spørsmål. «Jobben med analyse er ikke gjort når tallene er levert, men når tallene blir brukt til å ta bedre beslutninger».

 

 

 

 

 

Eivind Savio 
Eivind er Fagansvarlig analyse i Knowit Experience, et Google Analytics sertifisert selskap og Google Analytics 360 forhandler. Der jobber han i team sammen med flinke kolleger innen analyse, optimalisering og digital markedsføring.

Han har jobbet med digital markedsføring og analyse helt siden Internet Explorer 6 sin barndom. Eivind har sin formelle utdannelse fra Handelshøyskolen BI, men den viktigste utdannelsen har han fått gjennom utfordrende oppdrag, kolleger og en brennende interesse for faget.

 

 

 

Trine Humlen
Trine jobber som Head of Paid Social for T/A Opt med faglig ansvar på sosiale medier. Fra tidligere har Trine flere års erfaring innen Performance Marketing, hvor hun har jobbet mye med kunder innen E-Commerce og retail.

 

 

 

 

 

 

Michael Johansen
Michael har jobbet med digitale løsninger siden 2004 og har en fot i både forretningsutvikling, markedsføring og programmering. I RED Performance leder han satsningen på webanalyse og innsikt, og har stått sentralt i selskapets Google Analytics-sertifisering.

 

 

 

 

 

Patric Ligner
Patric er en av Norges ledende innen datadrevet mediekjøp, og har lang erfaring på tvers av kanaler. Hans strategiske teft og forståelse for digital kommunikasjon gjør at Patric på en enkel og effektiv måte fremlegger hva som kreves for å lykkes til programmatisk mediekjøp.

 

 

 

 

 

Tim Freeth
In his role as an Executive Summit (Performance) Evangelist, Tim taps into nine years of Google experience leading our relationships with many of our largest customers in both B2C and B2B to share insights and perspective on what the best digital marketers do.

Tim is a seasoned leader at Google across a wide array of functions including B2B Head of Industry and Head of Mid-Market Retail Advertising in the US, and also worked on rotation for three months in London, UK as a Mobile and Attribution Lead.  Tim earned his undergraduate degree from Princeton University and his MBA from the Kellogg School of Management at Northwestern University.

 

 

Aleksander Steinsvik
Aleksander Steinsvik jobber som kundeansvarlig for Elkjøp, og er også ansvarlig for flere kunder innenfor retail og utdanning hos Carat.

 

 

 

 

 

Erik Solberg
Erik Solberg er leder av Dentsu DNA og strategisk rådgiver for Elkjøp.

 

 

 

 

 

 

Cathrine Dalan
Strategisk rådgiver OMD

 

 

 

 

 

 

Anders S. Rønningen
Gründer/Daglig leder, Utbrudd

 

 

 

 

 

 

 

 

Se fullt program og sikre deg billetter til Performance-konferansen her!

Meny
Skroll til toppen