Slik melder du på bidrag til Performance Award 2021

Påmelding av bidrag til Performance Award skjer i to deler. Man melder på antall bidrag (vennligst se skjema nederst på denne siden) og deretter sender man inn de konkrete arbeidene i Award Force.

 • Du melder på bidrag ved å benytte bestillingsskjemaet nederst på denne siden eller på forsiden.
 • Deretter må du sende inn bidraget i Award Force.
 • Her er en detaljert guide for innsending i Award Force: Innsendingsmal for Performance Award 2021.
 • Les om årets kategorier her.
 • Bidraget og all dokumentasjon tilknyttet bidraget må være ferdig opplastet og innsendt i Award Force innen torsdag 16. september kl. 18. 

Frist for innsending av bidrag er 16. september kl. 18.

Pris per innsendte bidrag er 3800 kr + mva for medlemmer av INMA og 5000 kr + mva for bedrifter som ikke er medlem av INMA. I tillegg kommer 75 kr per bidrag i administrasjonsgebyr.

Det er gratis for medlemmer av INMA og delta i spesialkategorien Performance Talent. Prisen for ikke-medlemmer er 2000 kr + mva + 75 kr adm. gebyr.

Innsending av caser i alle kategorier bortsett fra Performance Talent gjøres i Award Force.

Alt av informasjon som blir sendt inn til juryen blir behandlet konfidensielt, men dersom dere ønsker å sende inn konfidensiell informasjon som kun ses av jurygeneral og INMA, sendes dette til [email protected]. NDA kan signeres om ønskelig.

For å melde du deg på i spesialkategorien Performance Talent sender du følgende informasjon til [email protected] innen 1. september kl. 15: 

  1. Navn
  2. Telefonnummer
  3. Situasjon: 1) Siste år Bachelor eller Masterutdanning eller 2) I mitt første eller andre ansettelsesår (24 mnd eller færre måneder i arbeid i arbeidslivet)
  4. URL / adresse til Linkedin-profil
  5. Hvor jobber du / hva studerer du?
  6. Hvilke tittel har du / studie går du på?
Meny
Skroll til toppen