Slik melder du på bidrag til Performance Award 2019

26. september er det igjen tid for INMAs Performance Award. Dette er åttende året på rad for det man trygt kan si er Norges tøffeste markedsføringskonkurranse, med tanke på kravet om dokumenterbare resultater.

Siste frist for innsendelse av case i alle hovedkategorier og påmelding til Performance Talent er tirsdag 3. september klokken 17:00.

 

For INMA-medlemmer koster det 5000 kr + mva. per bidrag, og for de som ikke er medlemmer koster det 5500 kr + mva. Hvert 6. bidrag er gratis, og rabatten trekkes automatisk av i bestillingsløsningen. Skal du sende inn over 12 bidrag (10 + 2 gratis) ta kontakt med INMA på [email protected] for tilbud om pakke. Påmeldingen er bindende, og bidrag må betales før juryeringen starter 8. september for at innsendte case skal juryeres.

Hvert innsendte bidrag inkluderer 2 billetter til Performance-konferansen 26. september. Også det eventuelle 6. og 12. bidraget som er gratis. Vi tar kontakt med dere for å registrere navn på de inkluderte billettene til konferansen. Billetter som ikke skal brukes må imidlertid avbestilles innen 10. september. Ubenyttede gratisbilletter som ikke er avbestilt innen fristen faktureres med 1000 kr per billett.

Det er gratis å delta i spesialkategorien Performace Talent, og kommer du på shortlist vil du få gratisbillett til konferansen og prisutdelingen. 

Vinnerne i alle kategorier blir annonsert under Performance-konferansen 2019.

 

Slik går du frem for å delta i konkurransen

Du må både melde på bidragene dine og sende inn casene.

  1. Meld på antall bidrag i bestillingsløsningen som ligger nederst på denne siden. Det er viktig at du gjør dette før du sender inn caset ditt, slik at du får betalt for bidraget innen fristen 8. september. Vi er også avhengig av at du gjør dette for å gi deg de billettene du har krav på til konferansen. Hvis du velger å betale med faktura, husk å være nøye med fakturainformasjonen du legger inn da denne sendes automatisk. Skal du melde på flere bidrag kan du gjøre det i en og samme bestilling. Du trenger ikke spesifisere kategori ved påmelding, det gjør du når du sender inn bidraget (pnkt.2). For påmelding til spesialkategorien Performance Talent bruker rabattkode PERFORMANCETALENT som gir 100% rabatt på bidraget.
  2. Innsending av caser i alle kategorier gjøres via dette skjemaet i Google Form. Fristen er 3. september kl. 17. Du må fylle ut skjemaet for hvert case du skal sende inn. Det er altså samme mal for alle kategorier. Ønsker du å sende inn samme case i 2 kategorier trenger du bare å fylle ut skjemaet en gang, men krysse av for den eventuelle andre kategorien du også vil sende dette inn i. Husk å også fylle ut dette skjemaet om du melder deg på i spesialkategorien Performance Talent. Mer detaljer rundt krav til innsending finner du i skjemaet som benyttes for innsending. Sender du inn et case som ikke er påmeldt til konkurransen, anses dette som en bestilling, og du får faktura tilsendt. Det kan da imidlertid ikke garanteres gratisbilletter til selve konferansen.

Data og informasjon kan gjøres konfidensielle. Det vil si at tall kan kun gjøres tilgjengelige for juryen, juryleder eller kun jurygeneral, og NDA kan signeres om ønskelig. Det er et eget punkt i innsendingsmalen der du legger ved informasjonen som skal være konfidensiell, og kommentarer rundt dette.

Lykke til!

Les mer om de ulike kategoriene her!

 

 

Meny
Skroll til toppen