Slik blir Performance-konferansen 2019

Torsdag 26. september inviterer INMA – IAB Norge for 8. år på rad noen av bransjens klokeste hoder innen performance marketing til å snakke på Saga kino.

 

I år løfter vi konferansen slik at den blir noe for alle. Spesialist, generalist og leder. Byrå, annonsør, publisist og tech-siden. Viderekomne og nybegynnere. Det blir en dag fylt med mange ulike foredrag å velge imellom, uansett nivå eller interesseområde – og selvfølgelig masse muligheter for å mingle og møte andre bransjekolleger. Dagen avsluttes med prisutdeling i Performance Award, der vi løfter og hedrer de aller beste arbeidene innen performance marketing det siste året.

 

Det vil være 3 ulike spor med foredrag som går parallellt. Man kan bytte mellom sporene underveis. Foredragslengden vil være 20 minutter og det er planlagt 7 foredrag i hvert spor, totalt 21. Innimellom de 7 foredragene vil det være 3-5 minutters “one take-away” spotter. Det planlagt å ha 5 av dem i hvert spor, totalt 15. «One take-away» spottene vil primært være av relativt nye stemmer i bransjen, som har noe konkret av verdi på hjertet som skal deles med resten av bransjen.

 

Spor 1: Marketing-riggen 2020

Hva bør annonsører insource? Hvordan jobber man med byrå til neste år? Hvilke roller bør fylles internt? Bør man ha flere byrå eller ett byrå – og hvilke type byråer er riktige å bruke? Faglig spydpiss eller potet? Hvilke kanaler bør investeres i mer? Dette sporet er egnet for de som er beslutningstakere eller jobber med markedsføring på et toppnivå.

 

Spor 2: Caser og inspirasjon

Show your work – både caser fra konkurransen og caser som ikke har blitt meldt inn som gir god inspirasjon til bransjen. Dette sporet egner seg for alle, det skal ikke kreves dybdekompetanse innen performance marketing for å forstå casene, men grunnleggende kompetanse innen markedsføring er et must.

 

Spor 3: Teknikk og taktikk for viderekomne

Avanserte teknikker og taktikker innen performance marketing fra kompetente eksperter i bransjen. Dette løpet er for viderekomne som vil lære avanserte teknikker og taktikker i de forskjellige disiplinene innen performance.

 

Her ser du hvem som kommer for å snakke på konferansen. Listen oppdateres kontinuerlig og detaljert program publiseres senere.

 

Sikre deg plass ved å bestille billett her!

 

Meny
Skroll til toppen