– Vi ser etter dokumenterbar effekt som er planlagt

Juryformann under Performance Awards, som blir delt ut under Performance-konferansen 14. september, er daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen. Han har en klar formening om hvilke jobber som vil komme langt i prisutdelingen.

14. september er det igjen klart for Performance-konferansen og Performance Awards. For fjerde året på rad deles prisen med de tøffeste kravene til dokumenterbare resultater innen digital markedsføring ut. Vi tok en prat med daglig leder i INMA, Kenneth Eriksen, for å høre hva han ser etter hos medaljekandidatene.

– Vi ser etter dokumenterbar effekt, som er planlagt. Tilfeldigheter slår ikke gjennom i Performance Awards, sier Eriksen.

Bortsett fra Eriksen, vil juryene i Performance Awards bli satt sammen av folk fra INMAs faggrupper innen Performance, og webanalyse-gruppen.

Les mer om Performance Awards, og meld på ditt bidrag innen 31. august!

– Vi er veldig på jakt etter noen som har gjort nye ting, men det holder ikke at det bare har vært en idé – det må ha skaffet et resultat, sier Eriksen videre.

En av de store medaljegrossistene de siste årene, og lederen av maratontabellen i Performance Awards, er MediaCom, med Dan Ruben Johansen i spissen.

– MediaCom og Dan Rubens jobb for Babyshop, som ble levert inn i fjor, var en god idé, en ny måte å løse noe på, i tillegg til at den hadde gode resultater. Det samme var MediaComs jobb for Skoda, fra 2013, sier Eriksen.

Les mer om Performance-konferansen, og kjøp din billett her.

Meny
Skroll til toppen