SEO-spesialist Trond Lyngbø til Performance-konferansen

Trond Lyngbø kommer til Performance-konferansen 14. september for å snakke om SEO i omnikanal-markedsføring. Han lover å lære bort hvordan man jobber med SEO for å få nye kunder, øke salget, og bygge merkevare og lojalitet.

– Søkemotorer er i dag dypt integrert i folks liv og spiller en viktig rolle for kjøpsatferden. De har blitt kritiske for bedriftens økonomiske resultater. Finnes du ikke på Google, går kundene dine til konkurrentene – og bruker pengene sine der, sier Lyngbø.

Han ble i 2015 presentert på Forbes.com blant de 25 ledende SEO-spesialister, og som en erfaren spaltist har Trond publisert over 50 artikler om SEO hos Search Engine Land og Marketing Land, og blitt topplistet spaltist internasjonalt fem år på rad. Han er medforfatter av boken «Google IT: Total Information Awareness». 

– Søkemotorer og SEO er ikke kun relevant for nettsteder og nettbutikker. SEO er også effektiv lokal markedsføring for lokale tjenestetilbydere og butikker som ønsker flere kunder inn døren – eller på telefonen. Dersom du ønsker å bli funnet uansett hvor kundene befinner seg når de søker, og uansett om de søker via en tradisjonell PC eller en mobiltelefon, må organisk søk og SEO integreres i den overordnede virksomhets-strategien- og markedsplanen, sier Lyngbø videre.

Vi gleder oss til å høre ham snakke under Performance-konferansen.

Les mer om Performance-konferansen 2016 og kjøp din billett her.

Meny
Skroll til toppen