Sal 6: Analyse og optimalisering


Det nærmer seg Performance-Konferansen og vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance.

I sal 6 vil foredragene dekke temaer innenfor analyse og optimalisering. Her er en oversikt over de ulike foredragene:

Hva fungerer egentlig? Vi spurte over 70.000
med Helene Slettemoen fra Schibsted
Schibsted presenterer funnene fra to store undersøkelser som kan gi deg bedre innsikt i hvordan du kan skape større effekt på dine kampanjer. Vi håper å etterlate deg med noen konkrete råd og kanskje også noen spørsmål det er på tide å stille.

Bruk fortiden til å sikre fremtiden – med datadrevet markedsføring
med Annette Kallevig fra Høyskolen Kristiania
Hva kundene dine har gjort kan fortelle deg mye om hva de kommer til å gjøre. Og om hva potensielle, fremtidige kunder kommer til å gjøre. Det kan det bli proaktiv og effektiv markedsføring av, om du bruker det riktig. Her er noen tips.

Analyse – hva har det med ditt fagfelt å gjøre?
med Eivind Savio fra Knowit
Analyse og tracking-script kan komme inn i en organisasjon via flere veier, og opptrer ofte i organisasjonen som en silo. Men, analyse krysser svært mange fagområder, uten at fagområdet selv kanskje tenker over det.

Lansering: RED Measurement Framework (RMF) for alle på Github
med Marius Vetaas Thomassen og Magnus Strømnes Bøe fra RED Performance
RED Performance har investert et hundretalls timer i å lage et rammeverk for sporing i Google Analytics som gjør det mulig å måle konverteringer basert på adferd, langs hele kundereisen. Marius Vetaas Thomassen er leder for Analyse-avdelingen i RED Performance og viser hvordan RMF blant annet kan være en erstatning for avanserte attribusjonsmodeller og bidra til å gi et bredere grunnlag for datafangst. Dette er en lansering av løsningen i offentlig tilgjengelig form og vi håper at så mange som mulig tar dette i bruk.

Hvordan måle suksess på artikler og blogg 
med Even Adrian Nilsen fra Arena Data Consulting
Mange i dag har blogger eller andre sider som først og fremst har et mål om å bli lest.I dag er det utfordringer rundt hvordan vi kan måle dette på en god måte. Vi har utviklet et script i tag management som vi kjører på noen av våre kunder. Dette scriptet legger grunnlag for hvordan du kan optimalisere trafikken som kommer inn til de ulike artiklene.

Se fullt program for Performance-konferansen her!

Meny
Skroll til toppen