Sal 4: Paid social


Det nærmer seg Performance-Konferansen og vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance.

I sal 4 vil foredragene dekke temaer innenfor paid social. Her er en oversikt over de ulike foredragene:

Instagram for bedrifter – rett på sak for rask suksess 
med Matilde Brandt fra OMG
Instagram kan fort bli en hodepine. Mange norske bedrifter har ikke enda tatt kanalen skikkelig i bruk, og hos byråene opplever man sprikende resultater. Instagram kan levere – men du må kjenne kanalen inn og ut for å tilrettelegge for suksess.

De hemmelige Facebook-triksene erfarne markedsførere ikke vil dele med deg

med Ludvik Høegh-Krohn  fra OMG
I en åpen sesjon vil du få innsikt i hva de mest erfarne markedsførerne gjør for å oppnå resultater fra Facebook-annonseringen. Ludvik deler triksene han har lært seg gjennom nesten 10 år med annonsering på Facebook. Denne presentasjonen vil garantert ikke bli delt i ettertid.

Hvordan jobbe effektivt med performance mot generasjon-z og millennials?
med Kristian Haakonsen og Atle Hommersand fra Nucleus
De unge er nådeløse. De reagerer ofte raskere og mer direkte enn andre på om annonseringen din treffer effektivt i digitale kanaler. Hvis du ikke treffer godt nok med både målretting og innhold får du kanskje aldri vite hvorfor, da de alt har hoppet videre til noe mer spennende og engasjerende. Vi forteller litt om våre erfaringer og kommer med noen tips for hvordan man effektivt kan lykkes med performance-jobbing mot disse målgruppene.

Snapchat som trafikkdriver
med Steffen Rabben fra Snapchat
Med over 2 millioner daglige brukere har Snapchat for lengst blitt en viktig app her i Norge. I løpet av de siste månedene har også nye funksjoner rullet ut for annonsører inne i annonseverktøyet, Snap Ad Manager, som gjør det enkelt for annonsører å sette performance-mål.

5 avanserte måter å styrke facebook-annonseringen på
med Henrik Sandsmark fra RED Performance

Se fullt program for Performance-konferansen her!

Meny
Skroll til toppen