Sal 3: Programmatic


Det nærmer seg Performance-Konferansen og vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance.

I sal 3 vil foredragene dekke temaer innenfor programmatic. Her er en oversikt over de ulike foredragene:


Er brand safety bare en hygienefaktor?

med Boris Olij fra Xaxis
Brand Safety står høyt på agendaen. Hvordan løser man dette når vi jobber i en digital verden som kontinuerlig endres. Hvordan kan vi sikre at merkevaren din blir plassert i sikker kontekst. Kan du egentlig være 100% sikker?

Marketing automation – programmatisk forenklet for alle! 
med Joakim Pedersen fra Delta Projects
Det har aldri vært enklere å automatisere programmatiske kampanjer.

Unleash the Geek
med Camilla Halleraker fra Aller
Programmatisk utgjør et paradigmeskifte i kjøp og salg av annonser, og stiller helt andre krav til tech kompetanse til alle parter rundt bordet. Når 50% av annonsørene sier de er usikre på programmatiske kjøp, og enda flere er bekymret for manglende åpenhet, da har vi som bransje en utfordring. Vi har gjort det kompliserte vanskeligere og gråsonene svartere. Vi har ikke andre å skylde på enn oss selv.

The power of machine learning
med Sondre Gulichsen fra Xaxis
I dette foredraget skal dere få et innblikk i det potensialet som maskinlæring og algoritmer skaper for våre kunder. Programmatiske kjøp er auksjonsbasert, og det er vår oppgave å sette en verdi på hver eneste annonsevisning. Kombinasjonen av maskinlæring og algoritmer automatiserer denne prosessen og prioriterer visningene som gir størst verdi for kunden.

Industry Megatrends shaping the future of programmatic
med Stefan Kehl fra Appnexus

 

Se fullt program for Performance-konferansen her!

Meny
Skroll til toppen