Om foredragene i sal 2: Søk og AdWords


Mountain View
Torsdag 21. september, denne uken, smeller vi i gang med Performance-Konferansen. Vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance Marketing. I sal 6 vil foredragene dekke temaer innenfor analyse og optimalisering.

Torsdag 21. september, denne uken, smeller vi i gang med Performance-Konferansen. Vi har gleden av å kunne presentere svært kompetente fagfolk som denne dagen vil snakke om ulike temaer innfor Performance Marketing. I sal 2 vil foredragene dekke temaer innenfor søk og AdWords.

Her er en oversikt over de ulike foredragene i sal 2:


Kristin 
Vidvei Nygaard, RED Performance
«5 tips for praktisk gjennomføring av innholdsmarkedsføring gjennom SEO«

  • Arbeid med søkemotoroptimalisering har en tendens til å drukne i skrivebordsanalyser som ikke blir tatt videre. Kristin viser hvordan man praktisk gjennomfører innholdsmarkedsføring gjennom synlighet i Google gjennom fem konkrete tips. 

 

Trond Lyngbø, Search Planet
«Hvordan arbeide effektivt med SEO i dag, i morgen og i fremtiden«

  • I dag er søkemotorer en tett integrert del av folks liv. Å være godt synlig på søkemotorene har stor påvirkning på salget og de finansielle resultatene. Det betyr at SEO er forretningskritisk. Det betyr også at ansatte og eksterne samarbeidspartnere som ignorerer søkemotorenes påvirkning på bedriften, er en trussel. Det er den harde virkeligheten. Ja, dette høres dramatisk ut. Det ér dramatisk. Men det er sannheten. 

 

Ingrid Røeggen og Thor Christian Valle, iProspect
«Voice Search – Hvordan bli HØRT av søkemotorene?« 

  • Ingrid Røeggen er Head of SEO & Content i Prospect og har jobbet med SEO og innhold siden 2009. Hun har erfaring fra Visma, NOVAP og Aftenposten, i tillegg til flere år i iProspect. 
  • Thor Christian Valle er Head of Paid Search i Prospect og har jobbet med betalt søk i over 10 år. Han jobbet hos Yahoo i Dublin før han kom til iProspect. 

 

Erik Storm, Digital Opptur
«10 grunnleggende feil du må unngå»

  • 10 grunnleggende feil du må unngå handler om å ikke glemme det fundamentale som må være på plass uansett hvilken ny trend du hiver deg på. Her får du 10 konkrete punkter som alle annonsører, ja faktisk alle med en nettside, må passe på å ikke glemme… 

 

Kristoffer Andreassen, GroupM:
«Brilliant Basics – De viktigste byggestenene for å drive performance»

  • Med flere byråer og mange ulike kunder og behov, er det avgjørende å ha gode rutiner og best practices for å kunne gi en effektiv og konsekvent leveranse. «Brilliant Basics» er et rammeverk som setter byggestenene i din performance i system, med fokus på å lage en solid grunnmur der kundenes verdier står i fokus.     

 

Magnus S. Bøe, Brasøk
«Om Bra Søk»

  • PBN’er, merkevaresnylting og AdWords-kontoer som gissel: kan du som annonsør sikre deg mot å bli lurt?

 

 Se fullt program og sikre deg billetter til Performance-konferansen her! 

 

Sal 2 er sponset av

Meny
Skroll til toppen