– Resultatene er formidable!

Vi tok en prat med Erik Heisholt, en av hjernene av bak jobben «The Live Minecraft Concert» Heisholt INC gjorde for Universal Music, som vant sommerens Sølvtaggen.

– Dette er dødskult, inspirerende og en fremtidsrettet måte å tenke markedsføring på, mener juryleder Simen Øian Gjermundsen om prosjektet “The Live Minecraft Concert”. Hvordan fikk dere ideen til dette?

– Vi diskuterte sannsynligvis Minecraft som et kulturelt fenomen. Så begynte vi å diskutere gaming og pop-musikk. Og så ledet det til et spørsmål om hvor viktig gaming og musikk var for hverandre, sier Erik Heisholt, Kreativ direktør og grunnlegger av Heisholt INC.

– Er dere mange gamere på huset, som brant for akkurat denne ideen?

– Nå er vi jo egentlig ikke så mange på huset. Christer og Martin spiller Minecraft. Døtrene mine spiller Minecraft. Så jeg kjenner selvsagt til spillet svært godt. Selv har jeg bare spilt fotball. Hele huset brant for ideen og jobbet døgnet rundt i uker og måneder sammen med Universal Music Norge og The Gathering for å realisere den.

– Hva tenker dere om resultatet av jobben?

– Resultatene er formidable. Både den fysiske deltakelsen på selve konserten, og ikke minst all global PR og oppmerksomhet.

Meny
Skroll til toppen