– Et resultat av godt samarbeid der Kyrre selv var sentral

Vi tok en prat med Sølvtaggen-vinner for august, Good Morning, og jobben de gjorde med brand-siten for Kygo Life.

– Hvordan var det å bygge et visuelt uttrykk for musikkartisten Kygo?

– Det var utrolig gøy, men også utfordrende. Vi jobbet lenge med å definere varemerket og gjøre den troverdig. Det var viktig for oss å fremheve personen Kyrre og hans lidenskap for godt håndverk, og bygge noe som skilte seg ut. Vi har gått mange runder når vi har bygget opp varemerket, og synes resultatet både viser internasjonal bredde og skandinaviske røtter, sier Technical Director og en av de ansvarlige for jobben hos Good Morning, Robert Bue.

– Hadde han selv en finger med i spillet?

– Kyrre er en perfeksjonist, derfor hadde vi jevnlige avsjekker slik at han kunne komme med tilbakemeldinger underveis. Han vet godt hva han liker og ikke liker, og det hjalp oss å stake ut veien. Dette er et resultat av godt samarbeid der Kyrre selv var sentral. Noe som kan være vanskelig å tro hvis du ser på antall reisedøgn den mannen har i året.

– Hva inspirerte dere i valgene dere gjorde, visuelt?

– Vi ville ha et rent design som likevel fenget nysgjerrigheten. Vi hentet mye ut fra kjerneverdiene til Kygo Life som vi sammen utarbeidet med Panorama Design og Kygo Life. Innovativ, genuin, ydmyk og nøysom ble en rettesnor som vi jobbet ut fra, og vi synes det gjenspeiles både i produktene og det kreative arbeidet. Vi hadde også lyst til å gjøre noe mer ut av brand-filmen og jobbet med å finne en måte å gjøre den mer interaktiv på. Nå er den en integrert del av brand-siten og ikke bare en statisk film. Kyrre digger den og vi synes selv at filmen er selve prikken over i-en.

– Hører dere mye på Kygo selv?

– Mye er vel å overdrive litt, men det har vel ikke akkurat vært fritt for Kygo-musikk heller nei, spesielt ikke under prosjektet. Man prøver jo å komme inn i en god flyt og Kygo er jo helt prima jobbe-musikk, avslutter Bue.

Les mer om Sølvtaggen og meld på deres bidrag her!

Meny
Skroll til toppen