Readpeak støtter INMA

Nordens raskest voksende plattform for native annonsering, Readpeak, er nå medlem i INMA. Målet med medlemskapet er å dele best practices om Programmatisk Native Annonsering i Norge med bransjen gjennom eventer, webinarer og meetups.

Readpeak ble startet i 2014 i Finland for gjøre native tilgjengelig for flere på en åpen og transparent måte. For ca 2 år siden åpnet de kontor i Sverige og er allerede en av de største aktørene i det markedet. I 2022 fulgte Danmark og Norge etter og har åpnet lokale kontorer.

For øyeblikket er det over 2.600 selskaper som bruker plattformen og ukentlig hjelpes millioner av lesere til å oppdage annonsørenes innhold.

På laget har de fått inn Martin Garfalk som ansvarlig for Norge.

“Nå har vi testet oppsettet siden før sommeren og tilbakemeldingene er helt fantastiske. Det virker som at markedet her

virkelig responderer bra på transparens, vår UX og måten plattformen skaper resultater. Jeg snakker daglig med kunder som digger hvor enkelt og bra alt funker.»

Kjell Gabrielsen (Managing Director, Matterkind Norge): 

“Vi har testet de aller fleste plattformer for native annonsering, og Readpeak har desidert best brukervennlighet, og resultatene har også vist seg veldig konkurransedyktige.”

Readpeak er et gratis verktøy uten noen tech fees eller abonnementsløsninger. Det eneste annonsørene betaler for er klikkene som skapes gjennom plattformen, til under den prisen de selv er villige til å by.

Logg inn på Readpeak.com for å teste, eller book et møte med Martin for å lære mer.

([email protected])

Meny
Skroll til toppen