Avlyser Gulltaggens dagseminar og fest, men beholder konkurransen

Gulltaggen feiret i 2018 sitt 20-årsjubileum – og er både en stor og populær konferanse på dagtid samt Gulltaggen Award med prisutdelinger og bransjefest på kvelden. Årets Gulltaggen var planlagt 14. mai på Deichmann i Oslo, og det var forventet over 800 deltakere på årets arrangement.

INMA har valgt å droppe både konferanse og kveldsarrangement i årets utgave av Gulltaggen. Dette skjer i forbindelse med myndighetenes retningslinjer for å begrense spredningen av korona-viruset.

Vi opprettholder selve kjernen i Gulltaggen og det viktigste med arrangementet, nemlig selve konkurransen, men avlyser selve konferansen og festen. Slik situasjonen er nå, er det her vi står og det skal gå helt fint. Vi har et ansvar i forhold til liv og helse – ja, vi alle har nå et kollektivt ansvar i forhold til å bidra til å dempe spredningen av korona-viruset.  Og selv om den morsomme festen helt sikkert vil bli savnet av mange i år, så består bransjen av oppegående og fine folk som forstår hva som er viktigst akkurat nå, sier daglig leder i INMA, Camilla Grund.

40 jurymedlemmer med jurygeneral Gro Larsson fra byrået Per Høj i spissen er imidlertid klare til å starte juryeringen. Det skal konkurreres i totalt 14 kategorier fordelt på fire fagdisipliner.

Det vil altså likevel foregå en kåring av de beste arbeidene fra 2019, og vi jobber med et vel så godt alternativ for å gi heder og ære og oppmerksomhet til årets vinnere uten å måtte gjøre dette på en tradisjonell måte der man møtes fysisk på en festmiddag. Vi vil komme tilbake til hvordan dette skjer. Men vi lever jo i en digital verden full av muligheter – og vi har jo over gjennomsnittet trua på kommunikasjon og markedsføring som virkemiddel, så vi skal nok klare å gjøre stas på vinnerne også i år, til tross for dagens situasjon, sier Camilla Grund.

Konkurranse skal det i høyeste grad bli. Her skal det beste innen digitale kommunikasjonsløsninger hedres.

Gulltaggen er Norges største konkurranse innen digital kommunikasjon. Gulltaggen er en svært attraktiv konkurranse for bransjen, og den vil bestå selv om festen ikke blir noe av og premiering av vinnerne blir gjort på en ny måte i år, sier INMA-lederen.

 

For mer informasjon, kontakt daglig leder Camilla Grund i INMA Norway på [email protected] og/eller 978 88111.

 

Meny
Skroll til toppen