Lær av de beste! Disse kommer til Performance konferansen 2020

Performance Konferansen 2020 går av stabelen 19.- 29. oktober. Årets konferanse kjøres kun digitalt, og du vil få muligheten til å se flere av bransjen beste hoder snakke om forskjellige viktige temaer innen performance marketing.

Siden dette er et digitalt arrangement gjør vi konferansen så fleksibel så mulig for deg. Det skal ikke være opp til oss når du deltar på kurs eller ser foredrag – det velger du helt selv!  Alt innhold er forhåndsprodusert, og du kan se foredrag og delta på kurs når det måtte passe deg og din arbeidsdag.

Hver dag kl. 9 vil du få tilsendt dagens innhold – og det vil være tilgjengelig for deg fra den dagen det slippes til ut konferanseperioden 29. oktober. Og siste dags innhold til 30. oktober. Som deltaker av konferansen får du også vite hvem som vinner i Performance Award aller først – selv ikke vinnerne vet om de vinner før dette. Hver morgen vil du få denne gladmeldingen sammen med foredrag og kurs!

Mer informasjon og påmelding her!

Detaljert program dag for dag (oppdateres fortløpende) her!

Mer om informasjon og detaljer om kursene du kan delta på finner du her!

 

Jacob Andreou, Head of Product of Product i Snap

Jacob kommer til Performance-konferansen for å snakke om å velge å lede med empati rydder vei for dristige valg og bedre innovasjon. I tillegg vil neste generasjon insistere på det. Jacob vil dele sin filosofi om hvordan man bygger teknologi - og vår fremtid - hvor empati er avgjørende. Jacob Andreou er Head of Product hos Snap Inc. hvor han leder  design-, vekst- og produktteamene. Han startet i Snap for over 3 år siden og bor i Santa Monica, California.    

Sindre Kjosås, Senior SEO- og CRO-spesialist, Sempro AS

Foredrag: Google My Business og lokal SEO

Det har blitt mer og mer snakk om lokal SEO de siste årene, og her spiller Google My Business er svært sentral rolle for synligheten. Sindre kommer til Performance konferansen for å holde en rask og enkel introduksjon til hva som er viktig å huske på når man skal optimalisere sin oppføring for lokale søk.

Sindre er senior SEO- og CRO-spesialist i Sempro AS. Han har tidligere vært fagansvarlig og senior SEO-spesialist i RED Performance. Han jobber med å hente inn og analysere data som gir innsikten man trenger for å opparbeide en lønnsom synlighet og konverterende landingssider. Han er trolig Norges eneste performance-spesialist som skriver nynorsk. Finnes det flere, vil han gjerne at vedkommende tar kontakt slik at de kan starte forening.»

Foredraget blir tilgjengelig fra fredag 23. oktober.

Ann-Kristin Raknes Pfründer, Daglig leder Too Good To Go Norge

Foredrag: Too Good To Go - vekstselskapet med en sosial agenda

Too Good To Go har ekspandert til 15 markeder, reddet 48 millioner måltider og blitt lastet ned av 27 millioner ganger siden oppstarten i 2015. Matsvinn står for hele 8 % av verdens utslipp samtidig som 870 millioner mennesker i verden sulter - men ingen liker å kaste mat. Det var problemet  gründerne av Too Good To Go ønsket å bidra til å løse da de etablerte selskapet.

Ann-Kristin er daglig leder i Too Good To Go Norge og har hatt ansvaret for å skalere den norske delen av selskapet fra et lite gründermiljø til et solid vekstselskap. Ann-Kristin vil fortelle om hvordan selskapet som driver en bevegelse mot matsvinn, skapte en av Europas raskeste scale-ups gjennom å løse et samfunnsproblem. Hun vil også dele hvordan selskapet har etablert et felles måleparameter for partnere, brukere og ansatte og hvordan alt selskapet gjør er knyttet opp i mot misjonen om å engasjere alle i kampen mot matsvinn.

Foredraget blir tilgjengelig fra tirsdag 27. oktober 

Aina Lemoen Lunde
Markedsdirektør i DNB

Foredrag: Bak kulissene på #huninvesterer

Aina hadde ansvaret for markedsføringen av Norges raskest voksende merkevare – Vipps – til den ble stor nok til å flytte hjemmefra i kollektiv med de andre bankene. Hun vant årets markedsfører (2015) for arbeidet med Vipps og var også finalist året etter med (2016) DNB Ung. Aina ble kåret til årets foredragsholder av ANFO (2014). Hun er rangert som en av «Europe’s maverick thinkers» av Eurobest.

Tidligere jobbet Aina med reklame, PR og markedsføring i PR-operatørene, Cubus/Varner Gruppen, Bryggeriforeningen, Burson-Marsteller, Leo Burnett og Coca-Cola. Aina har undervist i en årrekke på BI, blant annet om kommunikasjonsledelse, og har skrevet flere fagbøker.

Foredraget blir tilgjengelig fra tirsdag 27. oktober 

Harald Heggelund
Head of Performance Marketing i DNB

Foredrag: Bak kulissene på #huninvesterer

Harald har jobbet med digital markedsføring i 13 år - de to siste som Head of Performance Marketing i DNB. Før dette var han fem år i Synlighet hvor han hjalp kunder med å lykkes digitalt. Han har også innehatt tilsvarende oppgaver i GroupM-byråene Outrider og MEC og på affiliateplattformen TradeDoubler. Rollen i DNB består av et faglig performanceansvar kombinert med å ivareta og klaregjøre for fremtidens bruk av markedsføringsteknologi.

Foredraget blir tilgjengelig fra tirsdag 27. oktober

Erik Krogh
Markedsfører Performance i DNB

Foredrag: Bak kulissene på #huninvesterer

Erik har gjennom flere år i digital markedsføring fått erfaring fra både byrå- og annonsørsiden. De første årene startet han som søkespesialist i Synlighet før ferden gikk innom Gresvig og videre til DNB hvor han de siste par årene har jobbet med markedskampanjer for en del av bankens tjenester som blant annet lån, eiendom, kort og forsikring.

Foredraget blir tilgjengelig fra tirsdag 27. oktober

Julie Hvidsten og Anna Hjortaas
Senior Publisher Manager og Head of Marketing

Foredrag: Effektiviser kundereisen med affiliatemarkedsføring

Julie og Anna har begge flere års erfaring fra performance- og affiliateindustrien. Siden 2017 har Julie jobbet med å bygge opp en solid e-commerce-avdeling i det norske markedet, mens Anna jobber med markedsføringen av Adtraction på tvers av de ni markedene bedriften har kontor.

Julie og Anna setter spørsmålstegn ved hvorfor potensielle kunder må lese om produktene dine i èn kanal, for så å måtte ta turen til Google for å finne ut hvor de kan kjøpe det. De  kommer til Performance konferansen for å gi deg innsikt i hvordan du kan effektivisere kundereisen, og gi deg tips om andre performance- kanaler som kan være nyttige for effektive kjøpsreiser.

Foredraget er tilgjengelig fra 26. oktober.

Kristian Torgersen
Grunder av Curamando og partner i ARC Group

Kurs: Hvordan øke ROAS ved forbedringer av brukeropplevelsen på egne flater

Kristian kommer til Performance konferansen for å gi deg noen gode tips og ideer på hvordan du kan forbedre forbrukeropplevelsen i dine egne kanaler som vil gi høyere en avkastning på annonsebudsjettet ditt, ved å se på effekten av økte markedsbudsjetter og scenarioer der man også investerer i å forbedre landingsmiljøet. Han vil også gi konkrete tips og metoder for å forbedre konverteringsraten på din kjøpte trafikk.

Kristian Torgersen jobber var med å starte Conversionista og Curamando i Norge, som nå er en del av ARC Group. Han har mange års bakgrunn fra digital trafikkanskaffelse og digitalt salg.

Kurset er tilgjengelig fra mandag 26. oktober.

Christian Thu
Strategisk Salgsdirektør i Amedia Salg & Marked

Foredrag: Effektive annonser gjennom skarp abonnementsdata

Christian kommer til Performance konferansen sammen med sin kollega Robert W. Staavi for å belyse hvordan man skaper innsikt, verdi og effekt for annonsørene gjennom bruk av lokal tilstedeværelse, redaksjonell innsikt, data og dynamiske annonseløsninger.

Christian Thu har over 15 års erfaring fra kommersiell side i mediebransjen. Utover Amedia har han mange års erfaring fra Schibsted og utenlandske selskaper. Han har også vært leder for INMA sin tidligere publisist gruppe og holder mange foredrag på kryss og tvers av Norge. Christian har vært med å utvikle Amedias offensive kommersielle strategi, hvor digitalisering, innsikt og data er førende. Han er brennende opptatt av å skape verdi for annonsørene gjennom bruk av analyse, innsikt og data, samt effektive annonseløsninger.

Foredraget er tilgjengelig fra mandag 26. oktober.

Robert W. Staavi
Strategisk Salgssjef i Amedia Salg & Marked

Foredrag: Effektive annonser gjennom skarp abonnementsdata

Robert kommer til Performance konferansen sammen med sin kollega Christian Thu for å belyse hvordan man skaper innsikt, verdi og effekt for annonsørene gjennom bruk av lokal tilstedeværelse, redaksjonell innsikt, data og dynamiske annonseløsninger.

Robert Staavi jobber som salgssjef for strategiske kunder i Amedia og er digitalt fagansvarlig. Han hjelper noen av Norges største aktører innen dagligvare, retail og bil med hvordan de strategisk og langsiktig bruker Amedias kanaler og markedets skarpeste førsteparts data aID.

Robert har bakgrunn fra finans med analyse av aksjer og råvarer der han har hjulpet store aktører både nasjonalt og globalt, før han jobbet syv år i Stockholm hos blant annet ad-tech-pionerene Criteo og Adform.

Foredraget er tilgjengelig fra mandag 26. oktober.

Harvin S. Gupta
Director Solutions Engineering i Xandr

Foredrag: Making advertising better following the loss of third-party cookies

Harvin kommer til Performance konferansen for å belyse identitetskrisen det teknologiske annonseøkosystemet går igjennom når cookies forsvinner. Han vil vise deg hvordan vi som bransje skal overvinne disse identitetsutfordringene mens vi samtidig  holder intakt vår evne til å skape relevante onlineopplevelser for forbrukerne.

As the Director of Solutions Engineering, Harvin acts as the technical lead when consulting with the most strategic prospects and accounts for Xandr. His role is to articulate the Xandr value proposition, architect custom solutions and offer thought leadership internally and externally.

Foredraget er tilgjengelig fra mandag 19. oktober.

Lars Bratsberg
Co-founder & Growth Leader i Growth Tribe Norway

Foredrag: Livslang læring: din beste investering for fremtiden

Når utviklingen går eksponentielt kan du ikke tilegne deg kunnskap lineært. Du må investere i ny kunnskap for henge med. Du må være nysgjerrig. Den beste ROI du og ditt selskap kan gjøre for å få "Growth Mindset" oppnås ved å dedikere tid og ressurser til ny kompetanse.

Lars Bratsberg har jobbet på alle sider av markedsføring; media, reklamebyrå, annonsør, konsulent, start-up. De siste 8 årene jobbet han for Google både her hjemme, på tvers av Norden og de siste 4 årene i ledergruppa i Great China, bosatt i Hong Kong. Nå er han gründer igjen og et av selskapene heter Growth Tribe. Growth Tribe er Europa’s første vekst-akademi siden 2016 og tilstede i 8 land i Europa. Lars er Co-Founder og Growth Leader for Growth Tribe i Norge.

Foredraget er tilgjengelig fra tirsdag 22. oktober

Petter Høie
Client Partner og Retail Lead i Facebook Norge

Foredrag: Hvordan utnytter du Facebook sin annonseteknologi for og imøtekomme utviklingen?

Nå ser vi et tydelige skifte innen digital handel og forbrukeratferd og da må annonsørene og følge etter og tilpasse seg disse trendene. Samtidig utvikler digital industri og teknologi seg meget fort, data og bruk av maskin læring står svært sentralt men det gjør også personvernet som må være en prioritet.

Petter kommer til Performance konferansen for å lære deg hvordan du utnytter Facebook sin annonseteknologi for å imøtekomme denne utviklingen.

Petter jobber som Client Partner og Retail Lead for Facebook der han bistår noen av de største Retail aktørene i Norge med  strategi og gjennomføring på Facebook´s plattformer. Petter har jobbet i Facebook i snart 11 år og med digital markedsføring i Norge siden 2001.

Foredraget er tilgjengelig fra mandag 26. oktober.

Kristin Nygaard Anker-Rasch
Head of SEO og CRO i RED Performance

Foredrag: Performance som presterer

Kristin mener at vi har blitt kjempegode på å drive trafikk, men vi er ikke like gode på mottaket - og kommer til Performance konferansen for å vise deg viktigheten av å ha et godt mottak og hva som er suksesskriteriene for en god landingsside. Performance som presterer handler om å skape gode brukeropplevelser. Dette er noe Google også vektlegger i stadig større grad. På nyåret ruller de ut Page Experience Update som har til hensikt å belønne nettsider som skaper en god opplevelse for brukeren. Kristin vil gå igjennom hva oppdateringen innebærer og hvordan dere kan rigge dere for å møte den.

Kristin jobber som avdelingsleder for SEO og CRO hos RED Performance. Her jobber hun med å skape digital vekst for små og store kunder gjennom økt organisk synlighet. Hennes spesialfelt er innhold, med strategisk planlegging av innholdsproduksjon og distribusjon som hovedfokus. Kristin har tidligere jobbet som SEO-analytiker i London, og har opparbeidet seg bred erfaring med kunder fra ulike bransjer.

Foredraget vil være tilgjengelig fra mandag 26. oktober. 

 

Hanne Øijord Haugan
Vikarierende leder av RED Performance

Foredrag: 1.parts data – det nye gullet (Dialogløp, CRM, ITP)

Hanne kommer til Performance konferansen for å gi deg innsikt i endringene i markedet som gjør førstepartsdata viktigere enn noen gang. Førstepartsdata – fra innsamlede, ubrukte e-postlister til verktøy for personalisering av all digital tilstedeværelse.

Hanne jobber i dag som vikarierende leder for RED Performance. Hun 13 års erfaring innen digital markedsføring, og har jobbet både i byrå og på kundesiden, i inn- og utland. Selskap hun har hatt som oppdragsgiver er blant annet ICE, Aker Biomarin, tanum.no, Nelly.com og Hotels.com. Hennes erfaring spenner fra brukertester, prosjektledelse ved app- og nettsideutvikling, influencer samarbeid, affiliate marketing, samt digital kampanjeplanlegging og strategi.

Foredraget er tilgjengelig fra onsdag 21. oktober.

Isabel Nøstvik Risheim
Betalte medier spesialist i RED Performance

Foredrag: Jobb med effekt, ikke kun effektivitet på betalt søk

Isabel kommer til Performance konferansen for å belyse viktigheten av å etablere et kostnadsbilde når man arbeider med leads gjennom betalt søk. Ved å ha diskusjoner og innsikt på dette fra kunden åpner det opp muligheter på hvor synlig kunden kan, og potensielt bør være, for å jobbe lønnsomt og strategisk.

Isabel jobber hos RED Performance som betalte medier spesialist med både betalt søk og betalt sosiale medier som fagfelt. Hun har en strukturert og strategisk tilnærming til faget, og har erfaring fra små og store kunder innenfor forskjellige bransjer. Isabel jobber med kunder som IF og Vitusapotek. Hun har en mastergrad i strategisk markedsføringsledelse fra BI og en bachelor i business management fra Queen Margaret University i Edinburgh. Har tidligere jobbet med betalt søk i GroupM.

Foredraget vil være tilgjengelig fra: dato kommer snart

Espen Faugstad
Gründer av og daglig leder i Utdannet.no

Kurs: Facebook annonsering, MailChimp, Google Ads, SEO, Google Analytics, PhotoShop, Indesign og mye mer

Espen kommer til Performance konferansen for å kurse deg til å bli bedre innen mange fagområder, plattformer og systemer som det er viktig å mestre når man skal være god innen performance marketing. Han åpner i tillegg hele kursbasen sin - med hele 7300 online kurs - for alle deltakerne av konferansen under arrangementet.

Å kunne vise til oppdatert kunnskap er gull verdt i dagens arbeidsmarked, men det kan koste mye å ta videreutdanning. Derfor utfordrer denne nettbaserte kursportalen de store aktørene – med suksess!

Espen Faugstad er gründer av, og daglig leder i Utdannet.no, en edtech-startup som utvikler videobaserte nettkurs i digitale programvarer og kreative fagfelt. Med egenutviklet e-læringsplattform ønsker han å gjøre kompetanseutvikling tilgjengelig for alle, uavhengig av tid og lokasjon.

Med over 1 million videovisninger, 20.000 registrerte medlemmer og en gjennomsnittlig årlig vekst på 45% er Utdannet.no godt i gang med å befeste sin posisjon i det norske markedet. Utdannet.no har kunder fra bedrifter som: Adresseavisen, Coca-Cola, Forsvaret, Helsedirektoratet, Joblearn, NAV, NorgesGruppen, Oslo kommune, Securitas og Utdanningsforbundet.

Kursene er tilgjengelig under hele arrangementet. Her er det bare å sette av god tid for egenutvikling!

Magnus Strømnes Bøe
Styreleder i Bra Søk

Foredrag: Spørsmål du bør stille når du skal velge søkebyrå

Magnus kommer til Performance konferansen for å gi deg en oversikt over det viktigste du må vite når du kjøper SEO og betalt søk fra byråer.

Bra Søk er en forening for søkebyråer som har forpliktet seg til å opptre transparent og forholde seg til søkemotorenes retningslinjer, til fordel for sine oppdragsgivere. Bra Søk har en selvdømmeordning for å sikre at dette innfris. Dersom et medlem blir dømt er medlemmet forpliktet til å betale bøter på inntil 50 000 kr per tilfelle. Bra Søk har samlet inn de beste rådene rundt hvordan du som annonsør bør gå frem når du skal velge søkebyrå - delt inn i tre stadier vurderingsfasen, forhandling og når avtalen skal skrives.

Foredraget er tilgjengelig fra mandag 19. oktober. 

Elisabeth Myhre
Managing Director i Foodora Norge

Foredrag: Hvordan bruke teknologi og digitale flater for å skape resultater i den fysiske verden

Elisabeth kommer til Performance konferansen for å dele hvordan Foodora bruker data og innsikt for å lage virtuelle restauranter som gir mer omsetning og bedre resultater.

Elisabeth erfaring fra forretningsutvikling og startup-investeringer i Orkla, som konsulent i Bain & Company og befal i Sjøforsvaret. I tillegg til jobben i foodora sitter Elisabeth i styret til gjenbruksappen Tise.

Foredraget er tilgjengelig fra fredag 23. oktober.

Daan Jansonius
Head of Performance Clients Benelux & Nordics i Snapchat

Foredrag: Why every E-commerce company should start on Snapchat right now 

Daan kommer til Performance konferansen for å belyse hvor viktig det er for alle selskaper som driver med e-handel å komme seg på Snapchat akkurat nå!

Daan joined Snap 4 years ago and is leading our advertising business for performance-oriented clients in the Benelux & Nordics. Before joining Snapchat he worked for various agencies, including Isobar and iProspect.

Foredraget er tilgjengelig fra mandag 26. oktober.

Jacqueline Rutgers
Marketing Manager Benelux & Nordics i Snapchat

Foredrag: Innovative Outdoor Marketing

Jacqueline kommer til Performance konferansen for å inspirere deg til å bli enda mer innovativ med utendørsmarkedsføringen din!

Jacqueline Rutgers is Marketing Manager at Snap Inc. leading B2B Marketing for the Benelux & Nordics region. She joined Snap 1 year ago and previously worked in Marketing positions for Heineken & Estée Lauder.

Foredraget er tilgjengelig fra fredag 23. oktober.

Geoffrey Perez
Head of Luxury & Beauty France i Snapchat

Foredrag: The Retail Opportunity in AR Commerce

Geofferey kommer til Performance konferansen for å vise detaljhandelen unike muligheter innen AR Commerce.

Geoffrey has always been passionate about advertising, technology and fashion. He started his career in Media Agencies at Publicis & WPP before moving to the tech/publisher side at Yahoo. Now at Snap for about 4 years and currently leading the development of Partnerships with Luxury brands.

Foredraget er tilgjengelig fra onsdag 28. oktober.

Erik Storm
Daglig leder og seniorrådgiver i Digital Opptur

Kurs: Google Ads for daglig ledere

Erik kommer til Performance konferansen for å gi ledere (styreledere, daglig ledere osv) innsikt i hva de bør vite om Google Ads. Det vil ikke bli mye detaljer – fokuset er på rammer, krav og forståelse! Et must for alle ledere – og andre som ønsker en bredere forståelse.

Erik er en digital entusiast som har jobbet med digital markedsføring i over 10 år, spesielt med Google Ads og SEO. Han startet Digital Opptur i 2017 som på kort tid har vokst kraftig og nå hjelper både store og små bedrifter. Erik er glad i å dele kunnskap, og har i flere år holdt både kurs, foredrag og undervist om Google Ads og søkemotoroptimalisering.

Kurset er tilgjengelig fra torsdag 22. oktober.

Tina Rødahl
Head of LinkedIn Partnership Norway

Tina kommer til Performance konferansen for å sette fokus på ROI og B2B markedsføring.

B2B-markedsføring kan være både komplisert og tidkrevende, til tross for at digitalisering har gjort det lettere å måle avkastning og resultater. Ved å forstå riktig måling av ROI kan markedsførerne forvalte budsjettene bedre.

Tina Rødahl er Head of LinkedIn Partnership Norway gjennom AdColonys eksklusive samarbeidsavtale med LinkedIn Marketing Solutions. Som representant for LinkedIn har hun opparbeidet seg god innsikt og erfaring innenfor B2B kommunikasjon og markedsføring. Til daglig bistår hun norske bedrifter med å ta en posisjon på LinkedIn slik at de kan skape oppmerksomhet og vekst for sin merkevare. 

Foredraget er tilgjengelig fra torsdag 22. oktober.

Haakon Gedde-Dahl
Account Manager Snapchat

Kurs: Hands-on kurs i Snapchat Ads Manager 

Haakon kommer til Performance konferansen for å lære deg hvordan  du kjøper, optimaliserer og rapporterer på Snapchat-kampanjer. Kurset vil gå gjennom Snapchat Ads Manager fra A til Å og er perfekt for de som skal kjøpe Snapchat-annonsering selv, de som generelt ønsker å lære seg mer om selve Ads Manageren eller nyansatte i byrå.

Haakon Gedde-Dahl jobber som Account Manager for Snapchat i Norge, det betyr et fokus på alle de bakenforliggende og tekniske løsningene i forbindelse med annonsering på Snapchat. Alt fra analyse, optimaliseringer og pixel til kreative anbefalinger på Snap ads, Filter og Linse.

Kurset er tilgjengelig fra tirsdag 20. oktober.

Noah Indrehus
Digital MarkedsOperatør i Digital Opptur

Kurs: SnapMap

Noah kommer til Performance konferansen sammen med sin kollega Tilde Dysthe Bilek for å dele informasjon om Snapchat som er viktig for alle bedrifter med fysiske lokasjoner. Du vil få en innføring hva Snapmap er, og hvorfor bedrifter bør bruke det.

Noah som fremdeles studerer ble ansatt som Digital MarkedsOperatør (DMO). Han har en nysgjerrig tilnærming til markedsføring, glad i å både lære og lære bort, samt skape gode resultater.

Kurset er tilgjengelig fra fredag 23. oktober.

Tilde Dysthe Bilek
Digital Rådgiver i Digital Opptur

Kurs: SnapMap

Tilde kommer til Performance konferansen sammen med sin kollega Noah Indrehus for å dele informasjon om Snapchat som er viktig for alle bedrifter med fysiske lokasjoner. Du vil få en innføring hva Snapmap er, og hvorfor bedrifter bør bruke det.

Tilde ble ansatt som Digital MarkedsOperatør mens hun tok en master i Markedsføringsledelse på BI, og ble i august fast ansatt i Digital Opptur. Tilde har en nysgjerrig tilnærming til markedsføring, er glad i å både lære og lære bort, samt skape gode resultater.

Kurset er tilgjengelig fra fredag 23. oktober.

Sondre Gulichsen
Head of Programmatic i GroupM

Foredrag: Hva er definisjonen på et lead?

I dette foredraget skal Sondre ta dere gjennom en fiktiv kundereise, og viktigheten av hver enkelt mediekanal. Når i kundereisen blir en person definert som et lead? Hvilken rolle skal hver av de ulike kanalene ha? Hvilken balanse skal vi ha mellom merkevarebygging og taktisk annonsering?.

Sondre jobber som Head of Programmatic i GroupM, med fagansvar for all programmatisk annonsering på tvers av byråene Wavemaker, Mindshare og Mediacom. Han har stort fokus på innovasjon og digitalisering, samt har hatt flere foredrag om maskinlæring og AI på både små og store arenaer. Sondre er utdannet informatiker med spesialisering på programmering, og mener utviklingen av teknologi og AI spiller en stor rolle innenfor markedsføring.

Foredraget er tilgjengelig fra 20. oktober.

Håvar Sesseng
Business Director i Starcom

Foredrag: Mediekjøp – hvorfor må det være så komplisert? 

Medielandskapet er mer fragmentert enn noen gang, og kompleksiteten fortsetter å øke i en bransje som allerede kan oppleves som uoversiktlig. Dette gjenspeiles ikke bare i strategiske diskusjoner og dokumenter, men også i annonsørenes hverdag.

Håvar kommer til Performance konferansen sammen med sin kollega Thomas Bjerkeli for å dele sine erfaringer og perspektiver på hva som skal til for å redusere kompleksiteten, og vise hvordan Publicis har tatt utgangspunkt i kundenes vanligste utfordringer for å utvikle en løsning som skal forenkle annonsørhverdagen.

Håvar har de siste 12 årene jobbet på byråsiden med et bredt spekter av ulike kundeutfordringer, og koser seg mest når diskusjonen er i skjæringspunktet strategi og kreativitet. Håvar sitter i dag som Business Director i Starcom / Publicis.

Foredraget er tilgjengelig fra onsdag 28. oktober.

Thomas Bjerkeli
Director Technology & Development i Publicis Groupe

Foredrag: Mediekjøp – hvorfor må det være så komplisert? 

Medielandskapet er mer fragmentert enn noen gang, og kompleksiteten fortsetter å øke i en bransje som allerede kan oppleves som uoversiktlig. Dette gjenspeiles ikke bare i strategiske diskusjoner og dokumenter, men også i annonsørenes hverdag.

Thomas kommer til Performance konferansen sammen med sin kollega Håvar Sesseng for å dele sine erfaringer og perspektiver på hva som skal til for å redusere kompleksiteten, og vise hvordan Publicis har tatt utgangspunkt i kundenes vanligste utfordringer for å utvikle en løsning som skal forenkle annonsørhverdagen.

Thomas er utdannet systemutvikler, men har siden 2015 jobbet med digitalannonsering, performance marketing, og annonse- og markedsføringsteknologi for noen av landets største merkevarer. I dag leder han Publicis gruppens satsning på å løse bransjeutfordringer gjennom utvikling av teknologi tilpasset det norske markedet og de norske annonsørenes behov.

Foredraget er tilgjengelig fra onsdag 28. oktober.

Vegard R. Garder
Chief Technology Officer i Synlighet

Foredrag: Den automagiske livstidsverdien

Vegard kommer til Performance konferansen for å gi deg en intro til hvordan du går fra uoversiktlig transaksjonsdata til livstidsverdi. Videre viser han hvordan denne innsikten kan brukes i markedsføring for å øke omsetningen. Studier viser nemlig at det koster fem ganger mer å skaffe en ny kunde enn å beholde en eksisterende kunde. Men hva er egentlig en ny kunde verdt for deg?

Vegard lever for å skape innovative teknologiske løsninger som gir Synlighet sine kunder og rådgivere farten de trenger for å lykkes. I sin rolle som CTO er han lidenskapelig opptatt av hvordan teknologien kan benyttes for å treffe riktige kunde, på riktig tidspunkt, med riktig budskap.

Foredraget er tilgjengelig fra onsdag 21. oktober.

Tor Magnus Kolflaath
Gründer av Inbound Group

Foredrag: Hva er HubSpot. 9 myter og fakta

HubSpot opplever en eksplosiv vekst i Norge. Er det den ultimate plattformen for markedsførere? Er plattformen veldig dyr? Trenger man ingen andre systemer enn HubSpot? Passer den kun for B2B? Tor Magnus kommer til Performance konferansen for å dra deg igjennom det viktigste du trenger å vite om HubSpot - og samtidig avliver noen myter.

Tor Magnus er gründer av 3 markedsføringsbyråer; Idium, Inbound (HubSpot Platinum-partner) og HubEx. 20+ års erfaring med digital markedsføring.

Foredraget er tilgjengelig fra onsdag 21. oktober.

Andreas Kongstad
Gründer og daglig leder av HubEx

Kurs: HubSpot-demo for markedsførere

Andreas kommer til Performance konferansen for å ta deg igjennom de viktigste funksjonene i HubSpot, med fokus på verktøy for markedsførere. Hvilke deler av plattformen er de mest nyttige? Og hvor enkelt er det å bruke i praksis?

Andreas har jobbet 3 år i HubSpot i Dublin og 2 år i HubSpot Platinum-partneren Techweb. Leder nå HubSpot spesialistbyrået HubEx i Oslo.

Hubspot-demoen er tilgjengelig fra onsdag 21. oktober.

Anett Nylander
Head of Growth i Fullstakk

Foredrag: Growth Hacking

Anett kommer til Performance konferansen for å gi deg en grunnleggende innføring i metoden Growth Hacking - og hvordan vise performance-hoder kan la seg inspirere av den.

Performance-markedsførere er godt kjent med å jobbe fleksibelt og datadrevet med annonseplattformer og nettsider, men hvorfor stoppe der? Growth-hacking er en systematisk fremgangsmåte for å generere, gjennomføre og måle tiltak gjennom hele kundereisen.

Foredraget er tilgjengelig fra torsdag 29. oktober.

Anna Blom Rian
Rådgiver i Teft

Foredrag: Talentrekruttering - hva skal du med en enhjørning?

Anna kommer til Performance konferansen for å dele hvilke forutsetninger og krav som møter kandidater og arbeidsgivere i markedet akkurat nå.

Anna Blom Rian fra Teft er rådgiver for byrå- og annonsørmiljøer som etablerer og utvikler digitale fagmiljøer. Anna har høy kompetanse om egenskapene og teknologiene som gjør at noen selskaper lykkes, og andre ikke gjør det. Hun vil snakke om hvilke forutsetninger og krav som møter kandidater og arbeidsgivere i markedet akkurat nå.

Foredraget er tilgjengelig fra torsdag 22. oktober.

Ole Aleksander Janzso
Partner i Teft

Foredrag: Fremtidens markedsførere trenger fremtidens ledere!

Ole Aleksander kommer til Performance konferansen for å dele hvordan digitalisering og endrede organisasjoner setter nye krav til ledere av digitale kommunikasjonsmiljøer.

Ole Aleksander Janzso er partner i Teft og har jobbet med spesialister og ledere hos annonsørene og i byråene. Han står bl.a. bak den årlige bransjerapporten til Teft og han deler gjerne sin erfaring om utviklingen av de digitale fagmiljøene i bransjen.

Foredraget er tilgjengelig fra mandag 19. oktober.

Geir Nordheim Helstad
Planner og partner i Semway

Foredrag: Svarte bokser og performance paradokser

Geir kommer til Performance konferansen for å snakke om kompetanseveksten hos markedssjefene de siste årene. Samtidig har også bransjen nylig fått en kalddusj av Netflix dokumentaren «The Social Dilemma» som løfter flere problemstillinger med plattformene vi jobber tett med. Vi har blitt gode på å utnytte mulighetene plattformene gir oss, og vi gjør dette i god tro om at vi annonserer for forbrukernes beste. Men blir våre merkevarer brukt for å drive kjøp med et uetisk utgangspunkt, uten at dette er vår intensjon?

Geir har tidligere jobbet hands on-med annonseplattformene og begynte parallelt å utvikle en maskinlæringsalgoritme på fritiden. Denne algoritmen står i dag for blant annet data-dreven attribusjon som en del av analyseplattformen Semway Intelligence. Geir jobber primært med å bygge omnikanale strategier for våre kunder med lønnsomhet og effektmåling i fokus.

Foredraget er tilgjengelig fra torsdag 29. oktober.

Marianne Blindheim Eriksen
Byråleder og Rådgiver i CoreTrek

Foredrag: Hvordan Brystkreftforeningen kom opp og frem

Marianne kommer til Performance konferansen for å dele hvordan de har jobbet med Brystkreftforeningen i et drøyt år for å få økt antallet medlemmer, økning i antaller donasjoner, økt synlighet blant rammede og pårørende - og forskningsmiljøer. Og det noe overraskende for flere - oppmerksomhet rundt det at menn også kan få brystkreft.

Marianne Blindheim Eriksen har en fortid fra Dinamo, Schjærven og eget selskap Storygarden. Det er tekst som står hjertet nærmest og hun har drevet med innholdsproduksjon, pr og kommunikasjon i mer enn 20 år. I CoreTrek har det i tillegg kommet et sterkt fokus på avanserte teknologiske løsninger sammen med innhold og digital markedsføring.

Foredraget er tilgjengelig fra tirsdag 27. oktober.

Alf Gunnar Nilsen
Byråleder i KO og CO

Foredrag: Merkevare er viktig det, men leads er viktigere...

Alf Gunnar kommer til Performance konferansen for å overbevise selv annonsører om at leadsgenerering og merkevarebygging ikke trenger å være motsetninger.Vår oppgave var å sørge for større effekt innenfor tilnærmet samme budsjett, og dette er historien om hvordan de klarte akkurat dette.

Alf Gunnar Nilsen har 12 års erfaring innen merkevarestrategi og konseptutvikling. Han begynte sin karriere i Bates United, var med å starte Naug & Venner og er nå byråleder for reklameavdelingen i KOogCO.  Han har hatt kundeansvar for internasjonale og nasjonale merkevarer innen retail, bil, IT og telekom, samt start ups. Han holder foredrag og workshops i merkevarestrategi, blant annet som fast del av programmet til inkubatoren Charge.

Foredraget er tilgjengelig fra tirsdag 20. oktober.

 

Mer informasjon om konferansen og påmelding her!

Detaljert program dag for dag (oppdateres fortløpende) finner du her!

Mer om informasjon og detaljer om kursene du kan delta på finner du her!

Meny
Skroll til toppen