– Det var på alle måter ganske rart, men også veldig gøy

En liten gjeng i McCann stakk av med Sølvtaggen for mai, for jobben «Norsk Møteservice». Vi tok en prat med to sentrale skikkelser i McCann-teamet, Torstein Greni og Stein Simonsen.

– Noe av det rareste vi har sett på internett på lenge, sa juryen. Var det rart å jobbe med Norsk Møteservice?

– Det motsatte av rart er vel vanlig, og det er jo sjelden måten å nå gjennom med ting på – særlig ikke på internett. Så ja, det var på alle måter ganske rart, men også veldig gøy, sier Greni.

– Hvordan fikk dere akkurat denne idéen, Norsk Møteservice?

– Tidsklemma gir over hundre tusen treff på Google og noe av det som spiser mest tid er møter. Mange tenker nok ofte at «dette møtet hadde nok gått helt fint også uten meg» og andre ganger er man både dobbelt- og trippelbooket. På ekstra møtetette dager hadde vi derfor tullet med tanken om å kunne sende en stand-in til noen av de mange møtene. Så da Widerøe ville knytte seg sterkere til jobbreiser slo det oss at hvis noen først tilbød en slik tjeneste, ville Widerøe være den perfekte muliggjøreren, sier Simonsen.

– Hva tenker dere om resultatet av jobben?

– Når man utvikler karakterer blir man lett ganske glad i dem, og Norsk Møteservice med sine tre fast ansatte og ene trainee var definitivt ikke noe unntak. De fikk etterhvert også en ganske stor og aktiv fanskare på Facebook, som hadde noen tunge dager etter at kampanjeperioden var ferdig og firmaet måtte legge ned, sier Greni. 

Foto: Camilla Drake (f.v.), Cato Skogvoll, Tone Angsund, Torstein Greni, Aon Naqvi, Stein Simonsen, Vilde Odmundson, av McCann Oslo

Meny
Skroll til toppen