– Det overrasker meg at det fortsatt er byråer som lurer kundene sine eller ikke lar dem få tilgang til egen data

Monica Arthurson, country manager for Finch Norge, og styremedlem i bransjerådet for søkemotormarkedsføring, kommer til Performance-konferansen 14. september for å gi gode råd når man velger performance-byrå.

-Det overrasker meg at det fortsatt er byråer som prøver å lure kundene sine eller velger å ikke la kunden få tilgang til sin egen data. Slikt opprører meg, sier Arthurson.

Hun vil gi dere tips om hvilke krav organisasjonen Bra Søk mener du som kunde bør stille til performance-byrået ditt.

-Under foredraget vil det bli gitt rom for diskusjon og du kan til og med få hjelp til konkrete problemstillinger om du ønsker det, sier Monica. Hun gleder seg til et godt spekket program på Performancekonferansen 2016.

Foredraget passer for deg som enten vurderer ekstern hjelp til å håndtere Google AdWords eller deg som allerede har et byrå til å hjelpe deg. Foredraget er i Bra Søk-salen (Sal 6,) og starter 15.30. Vel møtt!

Monica har jobbet med søk i over 11 år og kjenner godt til byrå-verden der ute. Hun har blant annet drevet flere, egne performance-byrå og vært byrå-ansvarlig i Eniro. I 2007 var hun med å starte opp Bra Søk, da det var en del cowboyer i bransjen på den tiden.

Byråene som er medlem av Bra Søk plikter seg til å både drive etisk korrekt markedsføring, være transparente og selvsagt følge retningslinjene til søkemotorene.

Les mer og kjøp din billett til Performance-konferansen 2016 her.

Meny
Skroll til toppen