Om INMA

INMA er en interesseorganisasjon for bedrifter som leverer digital markedsføring, kommunikasjon og teknologi. INMA er en non-profit organisasjon som jobber på vegne av sine medlemmer.

INMA arbeider med å etablere digital kommunikasjon og markedsføring som en integrert del av alle bedrifters markedsføring. Ved å drive opplysende arbeid og argumentere med tallfestet, vitenskapelig materiale i ryggen, skal INMA bidra til at annonsører og andre aktører forstår viktigheten og verdien av å inkludere digital annonsering i sin markedsføring. INMA skal inspirere bransjen til å lage enda bedre og mer kreative reklame-løsninger på nett, og dytte på grensene for å lage gode nettkampanjer.

Viktige virkemidler for å oppnå INMAs overordnede mål er informasjons- og opplysningsarbeid, seminar- og konferanse-organisering, utarbeide ulike retningslinjer for bransjen, kreative reklame-konkurranser, og standardiseringer av målemetoder og formater.

INMAs vedtekter (sist oppdatert 30.05.2019)

INMA er også IABs (Interactive Advertising Bureau) avdeling i Norge. IAB er en amerikansk bransjeorganisasjon med en medlemsmasse som (per 1. september 2016) står for 86 prosent av det totale digitale annonsemarkedet i USA. Sammen jobber vi med tekniske standarder og «best practice» i det digitale markedsførings-markedet, og bidrar med informasjon og kunnskap ut til byråene, mediehusene og bedriftene om viktigheten av digital kommunikasjon og markedsføring.

Les mer om IAB her.

Les mer om IAB Europa her.

Bli medlem-knapp

 

Hvem er vi?

Camilla Grund
Daglig Leder
+47 97888111
Camilla startet som leder av INMA i 2018. Før det har hun jobbet med, og engasjert seg for teknologi og markedsføring siden starten av 2000 tallet. Hun har erfaring fra byrå, media og annonsørsiden, fra bla.a Carat, Vizeum, Creuna, Tele2 og VG - og har vært involvert i mange prisbelønnede arbeider i løpet av årene. Camilla har en Master i Markedsføring ved Norges markedshøyskole/BI med spesialisering innen merkevarebygging på internett.  
Kathrine Hausken
COO
+47 40 60 70 27
Kathrine begynte som researcher 1.november 2017. Hun har ansvaret for Gulltaggen, Performance-konferansen og Award, 8 Minutes of Digital Marketing, INMAs faggrupper og våre faglige frokoster. Hun har en bachelor i Internasjonal Markedsføring ved Handelshøyskolen BI i Stavanger, hvor hun tredje året studerte i New York ved PACE University på Manhattan. Videre har hun en mastergrad i Strategic Marketing Management ved Handelshøyskolen BI i Oslo, samt årsstudium i både økonomi og administrasjon, og kommunikasjon ved Universitetet i Stavanger.

I styret for INMA sitter:

  • Gro Larsson (styreleder). Rådgiver design og digitalt i Per Høj.
  • Nina K. Hareide-Larsen. (tidl. Facebook)
  • Magnus Strømnes Bøe. Daglig leder Rocket
  • Ann-Kristin Hansen. Daglig leder Kvesst
  • Eirik Eikås. CTO TRY / Senior Technical Project Manager TRY Dig
  • Iselin Stensrud. Rådgiver og Bærekraftsdirektør Mindshare
  • Christian Thu. Strategisk salgsdirektør Amedia Salg og Marked
  • Martin Wenstad Janssen. Account Executive Snap

INMAs styremedlemmer sitter i en periode på 2 år, og styrevalg foregår på INMAs årsmøte. 

 

Meny
Skroll til toppen