Tidligere RED-partner Magnus Strømnes Bøe, tidligere CTO i Synlighet, Vegard R. Garder og tidligere CRO-sjef i TV2, Erik Holland Haukebø har etablert Rocket sammen med Nova Consulting Group

NOVA har etablert markedsføringsbyrået Rocket

Rocket er gründet av Magnus Strømnes Bøe, tidligere partner i RED og leder av RED Performance, Vegard Rohde Garder, tidligere CTO i Synlighet og Erik Holland Haukebø som kommer fra rollen som CRO and Experience Manager i TV2. Dette innebærer at NOVA besitter et miljø på nærmere 70 eksperter på digital markedsføring og dermed sikter mot en nordisk tilstedeværelse også innenfor dette kompetanseområdet.

Om Rocket

Rocket er et digitalt markedsføringsbyrå og skal tilby tjenester innen SEO, CRO og annonsering i Google Ads og sosiale media, webanalyse og rekruttering av markedsføringspesialister.

Vi mener timingen for oppstart av byrået vårt er god, det er et sterkt behov i markedet for spesialkompetanse på digital markedsføring grunnet en ytterligere dreining mot digitalisering som følge av pandemien. Det å gjøre dette sammen med NOVA, som har svært lang historikk med å gründe oppstartsmiljøer, og i tillegg er et IT-miljø og ikke et kommunikasjonsmiljø, gir veldig mening for oss. IT-teknisk kompetanse er en premissgiver for å lykkes med markedsføring nå i 2021, sier Magnus Strømnes Bøe, daglig leder i Rocket.

Magnus Strømnes Bøe kan du også høre på  Performance konferansen som går av stabelen 21.oktober hvor han vil snakke om In-housing av performance marketing, hvorfor og hvordan du på annonsørsiden bygger din egen performance-avdeling, hva bør du bruke byrå til og hvordan måler du suksess.

– Digital markedsføring kompletterer på en logisk måte den eksisterende tjenestebredden til NOVA og vi har derfor over lengre tid ønsket å etablere et tilbud på dette område i Norge. Nå gjør vi dette gjennom å bygge et nytt selskap sammen med tre av områdets beste eksperter. Magnus, Erik og Vegard er blant de aller beste i sine disipliner og miksen av SEO, CRO og annonsering i søk og sosiale medier er etter vårt skjønn helt avgjørende for virksomheter å lykkes med i tiden fremover sier Geir Allan Hove, CEO i Nova Consulting Group.

 

 

 

 

Meny
Skroll til toppen