Nova Consulting Group er nye medlemmer i INMA

Vi ønsker velkommen til NOVA som nye medlemmer i INMA.

NOVA er et norsk konsulentselskap som består av ni spesialistmiljøer som tilbyr et komplett spekter av digitale tjenester. NOVA støtter sine kunder innen digitalisering av forretningskritiske systemer og løsninger. Tjenestetilbudet inkluderer strategisk rådgivning, brukeropplevelse, systemutvikling, samhandling og vedlikehold og digital markedsføring levert av spissede kompetansemiljøer.

NOVAs grunnleggere mente at den teknologidrevne fremtiden skulle bygges av eksperter, og at eksperter fungerer best i spesialistmiljøer.

Bli kjent med spesialitsmiljøene i NOVA

NOVA består i dag av Epinova som er eksperter på å lage nettsteder, e-handel, intranett i Optimizely CMS/Commerce; UX-ekspertene i Northern Beat som hjelper kunder med å skape brukeropplevelser som engasjerer, konverterer og begeistrer; Novanet som er eksperter på applikasjonsutvikling og integrasjoner på Microsoft .NET plattformen; Novacare som er dedikert til forvaltning av .NET-baserte løsninger; Point Taken som tilbyr rådgivning og konsulenttjenester på alle Microsoft sine sentrale skyløsninger og er eksperter på digital samhandling; Pineberry som er ledende på digital markedsføring og områdene SEO, SEM og SoMe i Sverige; og det nyeste tilskuddet Rocket, som foruten å jobbe med SEO, CRO og betalt annonsering, også jobber med rekruttering av spesialister innen nevnte disipliner.

Les mer om NOVA og deres selskaper her

«INMA er en viktig interesseorganisasjon for bransjen og som et konsulent- og teknologiselskap ser vi frem til å ta del i samlingspunktene og bidra med vår fagkompetanse for resten av nettverket», Karoline Tynes, Markedsansvarlig i NOVA

Meny
Skroll til toppen