Narsissisten, din aller beste venn

I en verden som stadig endrer seg er jeg ikke lenger sikker på skillelinjene mellom det digitale og det fysiske livet.

Vi er alle vitne til den revolusjonen som teknologi og digital har gjort med den verden vi lever i. Vi er alltid påkoblet! Og når jeg sier vi, så mener jeg deg.

Møt Narsissisten!

Narsissisten er dagens og fremtidens viktigste målgruppe. De er sykelig opptatt av seg selv, de er alltid påkoblet, overalt og 24 timer i døgnet. De velger den kundereisen som passer dem best.

Mer enn noen gang handler det om hvordan annonsøren kan benytte seg av dette i samspill med hele sin strategiske posisjonering, ikke teknologi i seg selv.

Fellesnevneren for vår Narsissist er som sagt; å alltid være påkoblet, og da er det din oppgave å aldri være frakoblet som merkevare.

Det handler således om å være mer relevant, mer tilgjengelig og mer personlig.  Uttaket kommer i andre rekke.

Teknologi handler om  å treffe flest mulig kunder fortest mulig, med en emosjonell og engasjerende historie. Hvis ikke spiller det ingen rolle hvor mange beacons, apper, mobilannonser, pushvarsler eller kjøleskap du måtte kommunisere fra.

Markedsføring anno 2015 er ikke lett. I stedet for å kun fokusere på teknologi bli kjent med din Narsissist så er jeg sikker på at du aldri vil få en bedre venn.

For hvordan skal vi ellers få Narsissisten til å bry seg om noe annet enn seg selv?

 

av Kyrre Edquist Hansen, Starcom

Meny
Skroll til toppen