Medlemsfordeler

Nå hjelper vi deg å nå ut til bransjen!

Vi jobber kontinuerlig med å fylle medlemskapet i INMA med mer verdi. Nå hører vi på hva dere mener skal til for å gi dette, og inkluderer derfor muligheten til å nå ut til resten av bransjen i medlemskapet ditt.

Fra og med 1.2.2020 kan din bedrift nå ut til bransjen via INMA sine kanaler. I første omgang nyheter, eventer og ledige stillinger. På vår nettside og våre kanaler i sosiale medier.

 

Har dere noe innsikt dere ønsker å dele?

Har dere skrevet en debattartikkel dere mener resten av bransjen bør få med seg?

Har dere noen gode case dere mener andre kan lære og bli inspirert av?

Skal dere arrangere frokostseminar som er relevant for andre i bransjen?

Skal dere rekruttere til noen digitale stillinger og ønsker å få tak i de beste?

 

Hensikten er å synliggjøre din bedrift, og dine aktiviteter. Det vil derfor komme tydelig frem at det er din bedrift som står bak innholdet.

Vi kan imidlertid ikke garantere at det du ønsker å publisere blir publisert. Vi forbeholder oss retten til å vurdere kvaliteten og relevansen i forhold til våre lesere og brukere.

Siden INMA har mange medlemmer kan vi per i dag ikke garantere noe antall per medlem. Vi vil evaluere dette etter en stund, for å tilpasse dette etter etterspørselen. Vi vil uansett være rettferdige. Med det mener vi at om interessen blir stor, passer vi på at alle får sin mulighet.

Slik fungerer det:

  1. Send din ferdige skrevet artikkel til [email protected] eller [email protected]
  2. Legg ved et bilde som kan brukes til artikkelen. Helst i formatet 800×400, men vi kan nok tilpasse noe.
  3. Legg ved din logo
  4. Vi kan også dele ditt innhold fra din nettside til våre sosiale medier kanaler, eller fra dine poster i sosiale medier i våre poster i sosiale medier. Om dette er ønskelig må du ta kontakt slik at vi kan avtale det praktiske.

Ønsker du sparring om hva som kan være aktuelt eller innspill på noe du jobber konkret med. Er det selvfølgelig bare å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne!

Lykke til!

 

Meny
Skroll til toppen