Volvo, Mindshare og Grey til topps i Lead Performance

Caset «VOLVO holistic DCO: Digital performance optimalisering» er gull verdt og imponerte årets jury stort!

Det er utrolig stas å få gull for et case vi er veldig stolte av selv. Kompleksiteten, bruk av førstepartsdata og det tette samarbeidet mellom Volvo, Grey, Xaxis og Mindshare har skapt gode resultater. Når det anerkjennes av juryen i tillegg, henger det ekstra høyt. Det gjøres mye bra arbeid innen digital markedsføring i dette landet og Mindshare er stolte av at våre spesialister leder an i utviklingen, sier Peer Morten Løchting i Mindshare.

Vi er svært fornøyde med den langsiktige jobben som er gjort og kan ikke understreke nok hvor godt dette teamet har jobbet sammen. Summen av kompetansen rundt bordet har gjort det mulig å levere best practice som vi også kan eksportere til andre markeder, sier Nils Fredrik Wisløff-Høgestøl i Volvo Car Norway.

Gratulerer så mye med gullet til Volvo, Mindshare og Grey!

Her er jurybegrunnelsen:
Årets gjeveste metall i Lead performance går til en jobb som er «til etterlevelse for andre». Bunn solid, godt dokumentert og leverer resultater langt over målsettingene. Kriteriet i denne kategorien er leads og hvor effektiv og smart bruk av teknologi og data er helt avgjørende og samspillet mellom «man og machine» Det beviser denne jobben med sikkerhet! Et parameter som også er viktig for merkevaren i dette caset. Volvo kan trygt legge pengene sine i denne kampanjen; Gratulerer så meget til Mindshare for jobben «Volvo holistic DCO – Digital Performance marketing».

 

 

Starcom tar sølvet for caset «Høyskolen Kristiania: «Alle studier skal med».

Her er jurybegrunnelsen: 
Årets sølv i Lead Performance kategorien går til et case som viser god evne til å utvikle seg i et svært konkurranseutsatt marked. De bruker økonomiske prinsipper og forretningsforståelse inn i en performance marketing strategi, ved at de bruker data til å forstå hvor stor trakten må være i hvert ledd, for å oppnå ønsket vekstmål, og bruker beregninger på kundens livstidsverdi når de vurderer resultater. De jobber oppdatert med performance, og bygger en dynamisk løsning som øker effekt av eksisterende kanaler, og optimaliserer budskap mot mange spissede målgrupper i en rekke kanaler. I caset møter vi en aktør som er i et marked med spiss konkurranse, akkurat i det en pandemi øker etterspørselen etter deres type tjeneste, med en strategi som gjør at de får frem sine budskap og tilbud på riktig tid til riktig målgruppe. De bruker data og automatisering i samspill med løpende taktiske vurderinger og endringer gjennom dialog, på en forbilledlig måte. Caset er inspirerende for alle selskaper som har nådd et metningspunkt i etterspørsel etter hovedprodukter, men som har et lager av long-tail tilbud som de vokse med – og bruker taktikker som gir svært gode resultater, også gitt at en pandemi rår. Sølvet i Lead Performance går til Starcom for caset: Høyskolen Kristiania: «Alle studier skal med».

 

 

RED Dentsu x tar bronsen for caset «ICE Bedrift – Effektiv Content Marketing for å øke leads»

Her er jurybegrunnelsen:
Årets bronse i Lead Performance går til en jobb, som har gjort det lille ekstra! Det lille ekstra som gjør optimalisering av innholdet bedre og smartere og med meget gode resultater. Jobben utfordrer etablerte KPI’er til måling av innholdsmarkedsføring og viser på en god måte hvordan content marketing øker konvertering. Vi gratulerer Red Dentsu X med jobben for «Ice Bedrift – Effektiv Content Marketing for å øke leads».

Meny
Skroll til toppen