Medlemstilbud: Spar tusenvis på å planlegge tidlig

Gjennom INMA arrangerer medlemsbedriftene flere store og populære arrangementer hvert år. De tre største er Gulltaggen Award, Performance konferansen&Award og 8 minutes of digital marketing. Nå kan du sikre deg billetter til alle disse til meget gode priser om du booker for 31. mars og er medlem av INMA.

«Jo tidligere vi vet hvor mange som vil delta, jo bedre kan vi lage arrangementene», sier daglig leder i INMA, Camilla Grund. «Vi jobber hele året med å planlegge for de aller beste opplevelsene for deltakerne på de ulike arrangementene. Hvert år har vi som mål å overraske positivt, være rause og overgå deltakernes forventninger, og i år har vi lyst til å pushe dette ytterligere. Det krever imidlertid noe forutsigbarhet i hvor mange som skal delta og ikke minst hvor mye penger vi har til rådighet. Så derfor prøver vi år på å få folk til å bestemme seg tidligere enn de historisk har gjort. Vi ønsker derfor å gi medlemmene en ytterligere stor rabatt dersom planlegger og bestiller tidlig» sier Grund.

Mye å spare

INMA har lagt ut Early Bird billetter for sine medlemsbedrifter. Det er i dag lagt ut 100 billetter til hvert av arrangementene Gulltaggen Award, Performance konferansen&Award og 8 minutes of digital marketing til sterkt redusert pris på allerede rabatterte medlemspriser. Her er det mye å spare om man planlegger tidlig. I tillegg er det lagt ut 50 Full-pakke billetter til alle arrangementene, der man sparer ytterligere 10%.

Gulltaggen Award

Gulltaggen Award arrangeres i år den 25.mai på ettermiddagen i Oslo. Basert på tilbakemeldingene fra fjorårets arrangement ønsker vi i år også å arrangere dette et sted der man kan både være inne og ute, fortsette med den noe uformelle stilen der folk får tid og plass til å mingle med bransjekolleger – men i år også legge inn noe mer faglig i en form som passer arrangementet. Det blir prisutdeling og fest – med god mat og drikke, men også mer fokus på læring og inspirasjon av de beste casene som vinner.

Ordinær pris: 3 900kr // Medlemspris: 2900 kr // Early bird pris: 1500 kr // Mva og bill. avg på 75kr kommer i tillegg på alle billetter.

Performance konferansen og Award

Performance konferansen og Award arrangeres i år den 25. oktober  i Oslo (ny dato).  Hele dagen med faglig innhold og en sosial sammenkomst etterpå. Tilbakemeldingen fra fjorårets arrangement er at det et sterkt ønske å legge opp denne konferansen som den tidligere ble gjort før pandemien; med flere parallelle løp ned i dybden på ulike fagspor innen performance. Prisutdelingen integreres inn i konferansen, men det blir også en sosial sammenkomst for å feire vinnerne i etterkant.

Ordinær pris:  5 900 kr // Medlemspris: 3 900 kr // Early bird pris: 2 000 kr // Mva og bill. avg på 75kr kommer i tillegg på alle billetter.

8 minutes of digital marketing

8 minutes of digital marketing arrangeres I år den 7. desember i Oslo fra ca kl. 14 til ca kl. 20. Basert på tilbakemeldingene fra i fjor fortsetter vi med julelunsj som en integrert del av det faglige. Dette arrangementet skal være den perfekte juleavslutning sammen med kolleger, kunder og samarbeidspartnere.

Ordinær pris: 5 900 kr // Medlemspris: 4 300 kr // Early bird pris: 2 700 kr // Mva og bill. avg på 75kr kommer i tillegg på alle billetter.

Full pakke

Vi legger også ut 50 stk «Full pakke» billetter. Dette er personlige billetter til alle 3 arrangementene, der du sparer ytterligere 10% på early bird prisen. Her sparer man hele 5 000 kr per person. Denne billetten gjelder kun for samme person, og kan ikke deles på flere.

Mer informasjon om de ulike arrangementene kommer fortløpende.

Ønsker dere å sponse eller samarbeide med oss på noen av arrangementene ta kontakt med [email protected] eller [email protected].

Tusen takk for at du bestiller tidlig! Det gir oss mulighet til å planlegge de aller beste arrangementene:-)

Meny
Skroll til toppen