McCann kapret månedens Sølvtagg

– Noe av det rareste vi har sett på Internett på lenge, forteller juryen.

Alle norske byråer kan kostnadsfritt melde på bidrag via Sølvtaggens nettsider. Fristen for innsendelse er den siste dagen hver måned.

Månedens vinner av Sølvtaggen:
«Norsk Møteservice» av McCann 

Da McCann skulle hjelpe Widerøe med å nå forretningsreisende valgte de å starte opp et nytt selskap ved navn Norsk Møteservice. Gjennom filmer i sosiale medier og en bookingnettside for møteagenter formidlet Norsk Møteservice sine tjenester til folket – med Widerøe som en naturlig reisepartner.

– Dette er lett delbart innhold, gode filmer og perfekt some-godis, forteller juryen. – Det er kanskje litt internt og rart, men innmari gøyalt og sprekt. Dette har de klart å brette ut på mange flater, og det er skapt virkelig mye godt innhold her, forteller juryen. Månedens Sølvtagg går derfor til McCann og Widerøe for kampanjen “Norsk Møteservice”.

Sterk andreplass til Anorak
Øyafestivalen hadde behov for å formidle store mengder informasjon, ettersom festivalen har vokst veldig de siste årene. Anorak bisto dem i arbeidet med et nokså alternativt formspråk til bruk på festivalens Instagramkonto. Juryen berømmer annerledesheten, og måten kanalen brukes på.

Øvrige bidrag
Det ble også delt ut poeng til SMFB for “Kvikk Lunch Wildlife Watching”.

Alle norske byråer kan kostnadsfritt melde på bidrag via Sølvtaggens nettsider. Fristen for innsendelse er den siste dagen hver måned.

Meny
Skroll til toppen