Mathias Sandvik og Hallvard Vaaland skal representere Norge i Young Lions Digital!

Mathias Sandvik og Hallvard Vaaland fra TRY Reklame gikk helt til topps i INMAs nasjonale konkurranse Young Lions Digital – og får representere Norge i den internasjonale konkurransen Young Lions Competitions i Cannes i juni.

Cannes Lions arrangerer hvert år en konkurranse for unge kreatører som kalles Young Lions Competitions. Her konkurrerer unge team fra hele verden i ulike kategorier om å bli «verdensmestere» innen kreativitet. For å komme dit – og konkurrere mot resten av verden – må man vinne en nasjonal konkurranse først. Det er bransjeorganisasjonen INMA som samarbeider med Cannes Lions om å sende et team til den digitale kategorien.

Mathias og Hallvard jobber begge som kreatører i TRY Reklame og slo ut hele 13 andre team som deltok i kampen om den gjeve plassen i den internasjonale konkurransen i Cannes.

Det er storjuryen i Gulltaggen som har foretatt juryeringen av årets team i den nasjonale konkurransen. Den ledes av jurygeneral Erik Haukaas Aspaas fra Schibsted og visegeneral Bendik Høibraaten fra TRY Design, med jurylederne i årets fagdisipliner i Gulltaggen.

Glenn Haugen er creative i Nord DDB, Henrik Hildre er kommersiell innholdsansvarlig i Egmont People og Vilde Hurum som er teknolog i Blank. Christian Øygarden som arbeider som digitalrådgiver i CARE til daglig var også med i juryen som representant for briefholder CARE. De var alle imponerte over vinnernes ide, og begrunner valget av vinner slik:

 «Årets vinner av Young Lions Digital imponerte juryen med sin originalitet og enkelhet. Arbeidet evner å fange målgruppen – en relativt stor en, akkurat i det øyeblikket man tenker på egne penger, der det er kort vei inn til kontoen. Bidraget sammenligner nordmenns tilgang på banktjenester med kvinners tilgang på egne penger der ute i verden, på en elegant og informativ måte, uten å bli invaderende. Juryen er enstemmige og helt sikre på at om Care hadde fått innpass i norske bank-apper på kvinnedagen, ja da hadde antallet faste givere økt – og flere kvinner hadde fått livsviktig hjelp mot en bedre økonomisk fremtid. Vinneren av årets Young Lions Digital, som skal representere Norge i Cannes, er Mathias og Hallvard med jobben «The Lifelong Login».

Meny
Skroll til toppen