Magnus Stømnes Bøe er årets jurygeneral for Performance Award

Torsdag 26. september inviterer INMA – IAB Norge for 8. år på rad noen av bransjens klokeste hoder innen performance marketing til å snakke på Saga kino. På slutten av konferansen blir det også avholdt den årlige Performance Award, hvor vi hedrer og kårer de beste arbeidene innen performance marketing det siste året.

 

– Performance marketing er hetere enn aldri før med insourcing-bølgen som preger bransjen. Vi har nå kommet til et tipping point hva gjelder forståelsen av hvor viktig søk, display, social og e-post er i markedsmiksen, sier Magnus Strømnes Bøe som er årets jurygeneral.

 

-For veldig mange er performance kjernen i markedsplanen og hvordan man løser markedsføringsoppgaver med data, teknologi og tilpassing til et mer dynamisk mediekonsum er et krevende område for både byråer og annonsører, fortsetter han.

 

Strømnes Bøe jobber i dag som administrerende direktør av RED Performance, og er en av bransjens aller dyktigste innen dette fagområdet. Sammen med 18 andre erfarne fagfolk skal han vurdere årets innsendte bidrag.

 

-For å reflektere dette har vi oppdatert INMA Performance Award med nye og flere kategorier – og ikke minst gjort en kraftig endring av regler og hvordan konkurransen er satt opp, avslutter han.

 

Fristen for å sende inn bidrag til Performance Award er mandag 3. september.

Meny
Skroll til toppen