– Vi må ikke gjøre det vanskeligere enn det er!Torsdag 7. desember 2017 arrangerer vi i INMA igjen vår populære 8 Minutes of Digital Marketing på Saga kino.

Dette er en konferanse med det aller siste innen digital kommunikasjon og markedsføring, hvor ledende stemmer i bransjen kommer for å snakke. En av disse er digital rådgiver i Resonate, Ingvild Moen.

– Det høres ut som en klisjé, men jeg er ekstremt opptatt av å sette kunden i sentrum. Ikke bare å prate om det, men å faktisk gjøre det.

Sosiale medier har i mange år gitt annonsører en fantastisk mulighet til å snakke med målgruppene sine, men fremdeles holder mange på med enveiskommunikasjon. De fleste snakker «vi» og lukker setningene sine, men de burde snakket «du» og stilt spørsmål. Og så burde de fulgt opp kommentarfeltene sine, og faktisk snakket med folk. Jeg kaller det digital sosial intelligens, og det er så enkelt som sosial intelligens på internett. Vi må ikke gjøre det vanskeligere enn det er, sier Moen.

Torsdag 7. desember står Ingvild Moen klar på scenen på Saga kino for å gi oss hennes beste innsikt fra digitalbransjen på bare 8 minutter!

– Erfaringer bedrifter har fått med å sette kunden i sentrum i sosiale medier vil komme godt med når man kanskje skal utvikle nye digitale løsninger. Da må man virkelig sette kunden i sentrum. Pleier å bruke startsiden.no vs. Google som eksempel: Begge to skulle hjelpe folk å finne fram på internett. Google ville lære om brukerne sine, så vise relevante annonser. Startsiden valgte en litt annen vei: Vise alt det man potensielt kanskje kan være interessert i. Jeg snakket med Startsiden om dette på Mediekonferansen, og da lo de godt, avslutter Ingvild Moen.

Les mer om Ingvild og de andre foredragsholderne her og sikre deg billett!

Meny
Skroll til toppen