Det skal lønne seg å være INMA-medlem

Vi fortsetter arbeidet med å forsterke medlemsfordelene som følger av å være med i INMA. Du kan som medlem publisere saker på inma.no og delta i våre faggrupper. I tillegg får du rabatt på våre seminarer og konferanser.

Den mest synlige endringen vi har gjort akkurat nå, er at skillet mellom priser for INMA-medlemmer og ikke-medlemmer har økt ytterligere ift. våre ulike arrangement. Prisene til INMA-medlemmer står stille, mens prisene til ikke-medlemmer har blitt økt.

Tidligere har vi har redusert kostnadene ved konferansene ved at vi har gjort serveringen enklere både under og etter seminarene. Disse kostnadsreduksjonene har vi videreført via reduserte deltakeravgifter. Et dagsseminar arrangert av INMA koster normalt 2.500 kroner for INMA-medlemmer. Det mener vi er ganske billig.

8 Minutes koster bare 2.500, selv om det er mellom 30 og 40 av Norges beste talere og fagpersoner som deler av sine kompetanse.

Vi har innført en praksis hvor det kun er INMA-medlemmer som får tilbud om såkallte «early bird billetter». Det gjennomføres på alle våre arrangementer, også Gulltaggen.

Vi har innført en praksis hvor gratis-seminarene er gratis kun for INMA-medlemmer, mens ikke-medlemmer må betale minst 500,-. Vi minner om at vi annenhver måned arrangerer faglige frokoster. Vi arrangerer dessuten Web Analytics Wednesday (WAW) 2 ganger i året. Og ønsker du eller din bedrift å ha besøk/foredrag av INMAs daglige leder, Kenneth Eriksen? Det stiller han opp på kostnadsfritt for medlemsbedrifter.

En viktig presisering er dog at hvis det er INMA-medlemmer som bestiller og står ansvarlig for deltakelsen, så kan det gjerne være ikke-medlemmer som benytter billettene. Med andre ord kan man invitere med gjester og betale medlemspris for disse.

I forhold til gratis-seminarene, så betyr det at det blir gratis for INMA-medlemmer å invitere med seg gjester, så lenge de står ansvarlig for påmeldingen.

Målet er at dette skal oppfattes som gode medlemsfordeler. Det skal lønne seg å være medlem av INMA. Det vil alltid være mulig for andre enn våre medlemmer å nyte godt av vårt arbeid og våre arrangementer, men det skal lønne seg mest for våre medlemmer.

Vi jobber også med å gjøre flere aktiviteter eksklusivt tilgjengelig kun for våre medlemmer. F.eks. er det flere undersøkelser som gjøres tilgjengelig kun for våre medlemmer, og vi har mye ad-hoc henvendelser som vi kun følger opp for INMA-medlemmer.

Vi minner om at våre medlemmer kan benytte mulighetene med inma.no enda bedre. Medlemmer kan publisere artikler/blogger på vår førsteside, publisere stillingsannonser eller events i vår kalender. Dette er gratismuligheter som er inkludert i medlemsskapet. Bruk mulighetene! Saker som publiseres på inma.no av INMAs medlemmer blir distribuert videre i nyhetbrev og på Facebook etc

INMA har også mange faggrupper hvor aktive medlemmer fra bransjen kan møtes, diskutere og etablere standarder og rammeverk eller arrangere egne events for å spre kunnskap. Det er et krav at man er medlem av INMA for å få delta i disse faggruppene, samtidig som det ikke finnes en automatisk rett til å delta selv om man er medlem.

I faggruppene sitter for det meste personer som er individuelt selektert og godkjent. Opptak i gruppene krever derfor godkjennelse i en eller annen form. Er du interessert i å delta i en gruppe, eller å starte en gruppe med et nytt og relevant tema, så er det leder i INMA, Kenneth Eriksen, du skal kontakte; [email protected] .

Vi håper dette oppfattes som gode medlemsfordeler og forbedringer som forsterker og tilfører hvert enkelt medlems nytte av sitt medlemsskap, samt vil gjøre det ønskelig for flere nye bedrifter å melde seg inn.

Meny
Skroll til toppen