Kristin Nygaard Anker-Rasch om Performance Marketing

Den 21. september smeller Performance-konferansen i gang. Dette er den dagen i året hvor man har mulighet til å bli oppdatert på alt innen Performance Marketing.

En av de som kommer for å snakke er senior SEO-spesialist hos RED Performance, Kristin Nygaard Anker-Rasch.

Hvorfor mener du Performance Marketing er viktig?
Performance Marketing er viktig fordi man utnytter dataene man har tilgjengelig for å oppnå bedre effekt. Markedsaktivitetene er i større grad basert på håndfaste data og resultatene brukes aktivt til å planlegge nye kampanjer. På den måten kan man justere budsjettet etter hvert som man ser hva som fungerer og dermed få bedre resultater.

Hvordan synes du bedrifter tar i bruk Performance-virkemidlene i dag?
Mitt inntrykk er at norske bedrifter blir stadig flinkere til å ta i bruk performance-virkemidler, men det er fortsatt mange som har mye uutnyttet potensiale blant annet når det gjelder å anvende innsikt fra performance-kanaler som søk. Søkedata er uhjulpen innsikt som gir et mer reelt bilde av forbrukerens tankesett. Ved å aktivt bruke innsikt i søkedata når man kartlegger kampanjer, er det mer sannsynlig at man når frem med budskapet.

Hva tror du blir viktig innenfor Performance Marketing fremover?
Det investeres masse i trafikkgenererende markedsaktiviteter, men ofte glemmer man mottaket. Forbrukeren stiller stadig høyere krav til brukeropplevelsen på nett, så fremover tror jeg det blir enda viktigere å sikre et godt mottak for å få mer ut av den trafikken man har skapt. Kundene bør kunne forvente like god service på nett som i fysiske butikker.

Se fullt program og sikre deg billetter til Performance-konferansen her!

Meny
Skroll til toppen