Kontekstuell gigant etablerer seg i Norge

Teads tilbyr annonsører og mediebyråer en plattform for å kunne kjøpe premium-varelager hos verdens fremste publisister. Gjennom eksklusive, globale medie- partnerskap, gjør Teads det mulig for annonsører å nå flere milliarder unike lesere verden over.

Teads åpner opp nye muligheter for norske annonsører

-For annonsører gir dette nye muligheter, sier Thomas Timm Stensrud, salgsdirektør i Teads Norge, siden annonsører nå kan benytte Teads- teknologien gjennom norske publisister. Dette representerer en kontekstuell løsning, hvor man i tillegg til nøkkelordsanalyse, tar i bruk semantisk analyse, som igjen bidrar med å faktisk forstå emnet/emnene. På denne måten kan man plassere den mest relevante videoannonsen, relatert til og basert på innholdet i en artikkel.

I løpet av den korte tiden Teads har operert i Norge er det blitt mulig å nå over 3,5 millioner nordmenn per måned gjennom vår løsning. –  Med andre ord vet Teads hva 3,5 millioner nordmenn leser hver dag og hva deres interesser er. Datagrunnlaget benyttes til segmentering, være seg kontekstuelt, cookie-fritt eller klassisk cookie-segmentering.

David Bornhammar, ansvarlig for Teads i Norden, sier at det ikke er tilfeldig at Teads har en global suksess som selskap; Teads tilfører høy verdi til tusenvis av byråer og annonsører i over 50 markeder og det er spesielt inRead, Teads Studio og Teads AI som skiller seg ut fra andre aktører, da dette ikke er noe en kan kjøpe gjennom f.eks in-banner video.

I tillegg, takket være inRead plasseringen, Teads AI og Teads Studio, har Teads- kampanjer en tendens til å levere en lavere CPCV (Cost Per Completed View) versus andre kanaler. Tester som har blitt gjort av kunder, viser at Teads er 2-4 ganger mer kostnadseffektiv enn f.eks Facebook.

Teads Studio tilpasser og optimaliserer alt av materiell for kunde – 100% kostnadsfritt.
Gjennom Teads Ad Manager (TAM) betaler annonsør ingen tech-fees eller management-fees. Her sparer annonsør derfor betydelige summer samt arbeidstid, ved å la Teads håndtere kampanjene, helt kostnadsfritt.

Teads var først ute med outstream video
Ved å kombinere Teads- teknologien med inRead plasseringen, leverer Teads video med premium egenskaper som:

  • Pausene videospiller når mer enn 50% av video er utenfor skjermen
  • Materiell tilpasset kampanje KPI´er
  • Premium plassering av annonse for maks visningstid og oppmerksomhet. Snitt visningstid for video er på hele 11 sekunder
  • Kontekstuell video
  • 99% brand-safe

Hva er planene videre for Teads Norge?
Basert på all dialog vi har hatt med publisister i Norge, vet vi at Teads om kort tid vil kunne tilby annonsører en dekning som er blant de aller beste i landet. Så langt har vi mottatt utelukkende positive tilbakemeldinger på norske kampanjer som har blitt levert og Teads har allerede begynt å se etter flere salgsressurser for det norske markedet i 2023.

Interessert eller noe du lurer på? Ta kontakt med eller David Bornhammar på[email protected] eller Thomas Aleksander Timm Stensrud på [email protected]. 

Meny
Skroll til toppen