– Inspirerende av Heisholt

Høstens første Sølvtagg tildeles Heisholt for jobben «The Live Minecraft Concert» for Universal og popduoen AlunaGeorge.

Alle norske byråer kan kostnadsfritt melde på bidrag via Sølvtaggens nettsider. Fristen for innsendelse er den siste dagen hver måned.

Månedens vinner av Sølvtaggen:
«The Live Minecraft Concert» av Heisholt

– Dette er dødskult, inspirerende og en fremtidsrettet måte å tenke markedsføring på, forteller juryleder Simen Øian Gjermundsen om prosjektet “The Live Minecraft Concert”.

Heisholt sin oppgave var å promotere den britiske popduoen AlunaGeorge på oppdrag fra Universal Music. Samtidig skulle det eksperimenteres med nye og relevante arenaer for popmusikk. Løsningen ble en livekonsert på to arenaer – både på åpningsshowet til The Gathering, og samtidig live i et av verdens mest populære spill; Minecraft.

– Gaming er en ekstremt stor kanal, og dette er virkelig gjort på gamernes premisser, fortsetter Øian Gjermundsen. – Heisholt klarte å skape en enorm oppmerksomhet rundt stuntet, og hele juryen applauderer kampanjen.

Se casefilmen på Heisholts Facebook-side

Det ble også delt ut poeng til følgende jobber:
4000 holdeplasser – av McCann Oslo
Godt å være forberedt på livet bak rattet – av Hyper/Ernö
Kåte Virlaval – av Try/Apt
Butinox Pepperkakehusmaling – av Anorak

Alle norske byråer kan kostnadsfritt melde på bidrag via Sølvtaggens nettsider. Fristen for innsendelse er den siste dagen hver måned.

Meny
Skroll til toppen