INMA-lederen slutter ved nyttår – oppdrag fullført!

Kenneth Eriksen slutter som daglig leder i INMA ved årsskiftet. INMA leter nå etter ny daglig leder, har du ambisjoner på vegne av bransjen og har lyst til å ta over stafettpinnen for Kenneth Eriksen, ta kontakt med styreleder Eirik Norman Hansen

Oppdraget Kenneth fikk da han ble ansatt i INMA tilbake i 2012 er nå fullført. Økonomien er god, INMA har skapt solide konsepter i Performance-konferansen og 8minutes, i tillegg til Gulltaggen. Det har vært et mål i perioden Kenneth har ledet INMA å gjøre organisasjonen sterkere og mer stabil.

”Økonomien er god, rutinene er bra, styret er bra. Fremtiden for INMA er lys”, sier Kenneth.

«Jeg mener vi er inne i et paradigmeskifte akkurat nå. Kombinasjonen av digitalisering, kunstig intelligens og personvern, gjør at fremtiden er uviss og mange muligheter oppstår. I en slik tid ønsker også jeg å stå friere til å hoppe på muligheter som måtte åpenbare seg” sier Kenneth

Ny strategi og ny energi

”Nå i september skal vi igjennom en strategiprosess som skal løfte INMA til et nytt nivå. Vi jakter derfor nå en leder som vil være med på denne fantastiske reisen” sier styreleder Eirik Norman Hansen

De siste 5 årene har INMA vært gjennom en viktig reise. Profesjonalisering er gjennomført, rutiner og prosesser er nå på plass og økonomien er sikret. Vi har fått på plass en sterk og dyktig administrasjon, og vi er klare for å virkelig sette INMA på kartet igjen som en av de viktigste bransjeorganisasjonene.

I strategiprosessen som nå kjøres, involverer styret representanter fra alle de viktigste medlemsgruppene. Dette skal gi vår nye leder et godt utgangspunkt å jobbe videre med. Vedkommende vil ha en utrolig dyktig gjeng i INMA-administrasjonen og hele det digitale Norge støtte seg på.

”For rett person, med ambisjoner om å kunne gjøre en forskjell iht hvordan bedrifter og organisasjoner jobber mot det digitale skiftet, er dette mest sannsynlig en av Norges mest spennende jobber. Jeg og resten av styret er tilgjengelig, primært via digitale kanaler, om noen vil vite mer eller ønsker å melde sin interesse” fortsetter styrelederen.

”Styret hadde jo håpet å ha med Kenneth fremover over i neste fase for INMA, men samtidig har vi stor respekt for hans valg. Vi vil takke Kenneth og ønske han all lykke til med fremtidige utfordringer. Vi ser på dette som en mulighet til å tilføre noe nytt og spennende for INMA” avslutter styreleder i INMA Erik Norman Hansen.

Evt. interesserte kan gjerne ta kontakt med styreleder i INMA Eirik Norman Hansen på [email protected].

Meny
Skroll til toppen