INMA har fått nytt styre

INMA har fått nytt styre. Digital- og direktemarkedsførings-leder i Telenor, Helene Friis, takker for seg som styreleder, og gir stafettpinnen videre til markedssjef i Creuna, Eirik Norman Hansen.

– INMA er tuftet på idealisme og dugnadsarbeid fra medlemmene. Jeg har vært involvert i organisasjonen siden oppstarten, sittet i ulike arbeidsgrupper, hatt åtte år i styret, der de to siste årene har vært som styreleder. I en interesseorganisasjon må må gå litt på omgang for å fordele arbeidsoppgavene, sier digital- og direktemarkedsføringsleder i Telenor, Helene Friis.

Etter flere år i INMAs styre, og som styreleder, overrekker hun jobben til nestemann.

– Ja, nå overtar Eirik stafettpinnen, og det er supert – han er en dedikert INMA-mann! sier Friis.

Samlet for første gang

Tirsdag 10. mai var INMAs nye styre samlet til styremøte for første gang. I den anledning til vi en liten prat med vår nye styreleder, Eirik Norman Hansen.

– Velkommen som ny styreleder i INMA, Eirik! Hva gjorde at du takket ja til vervet?

 – Jeg har sittet i styret i en periode som vanlig medlem, noe som ga mersmak. Når jeg da var blitt foreslått og spurt, så tenkte jeg at dette er en mulighet til å bidra ennå mer for INMA, og for den bransjen vi er en del av. Dette er jo en bransje jeg tross alt kan litt om, og som jeg brenner veldig for, og hvor jeg virkelig mener at jeg har noe å bidra med.

– Hva mener du blir viktig for INMA framover?

– Det er spesielt tre ting som blir viktig for INMA: Det første er arrangementene, og da spesielt Gulltaggen. Det andre er det vi skal sette på agendaen i bransjen, våre fanesaker. I år er det for eksempel Ad Fraud. Det siste er at vi skal få tydeligere frem hva vi i INMA faktisk gjør. Mange har hørt om Gulltaggen, men ikke like mange om INMA. Her har vi en jobb å gjøre, for å få frem den viktige jobben som gjøres i INMA for at flest mulig i bransjen skal få attraktive møteplasser.

Hvilken retning mener du Gulltaggen bør ta?

– Neste år kommer det nye muligheter. Vi skal ta med oss alle tilbakemeldingene vi har fått fra alle sammen, jobbe mer med konseptet, og få det enda bedre enn det det var i år, men årets Gulltaggen synes jeg var et ordentlig løft, og at vi er tilbake igjen på rett spor!

Dette er pr. 12. mai 2016 INMAs styre:
– Eirik Norman Hansen, Markedssjef, Creuna
– Svein Eriksen, Daglig Leder, Webtraffic
– Per Brikt Olsen, Konserndirektør, Salg og markedsføring, Aller
– Jørgen Nilsson, Direktør/Partner, Sempro AS
– Nathalie Warembourg, Daglig Leder, Maxus Norway
– Erik Solberg, Digital Strategy Director, Carat
– Rune Paulseth, Country Manager, Facebook
– Stine Steffensen Børke, VP of Marketing, Norwegian

Av disse er Rune Paulseth og Stine Steffensen Børke nye i INMA-styret. Bortsett fra at Helene Friis gir seg i INMA-styret, har også Linda Kling, byråleder i McCann Norge, gitt seg.

Meny
Skroll til toppen