Hva ser juryen etter i reklame- og kommunikasjonskategoriene i Gulltaggen?

Linus Hjellström er juryleder for Reklame og kommunikasjon under årets Gulltaggen Award, vi spurte han noen spørsmål om hva juryen ser etter når de skal juryere arbeid i reklame- og kommunikasjonskategoriene.

I reklame- og kommunikasjonskategoriene ser vi etter de beste ideene og måten de har blitt gjennomført på. Vi vil premiere kreativitet som er original, nyskapande og kategoribrytende. Vi ser etter idéer som gir deg sommerfugler i magen og jobber man rett og slett bare forelsker seg i, og blir misunnelig på og skulle ønske man hadde laget selv .

Hvilke kategorier tilhører fagdisiplinen du er ansvarlig for?
I år er det kun to kategorier. Integrert kampanje og Enkeltarbeid. Vi forventer oss interessante diskusjoner og spennende utfordringer med å juryere for eksempel en slik åpen kategori som Enkeltarbeid.

Intergrert kampanje
Her vil vi se etter en sterk grunnidé som tas ut i flere kanaler på en helhetlig, men likevel overraskende måte. I integrert kampanje håper vi at vi får se alt fra filmer, produkter og tjenester, stunt og radiospotter. Rett og slett «Less Copy/Paste. More Ohh/Wow» i hvordan man bruker kanaler smart for å forsterke det kreative konseptet.

Enkeltarbeider
Enkeltløsninger som gjennom digitale virkemidler har skapt god kommunikasjon for en oppdragsgiver. Denne kategorien vil være ganske åpen. Så husk å sette ekstra fokus på presentasjonen av den gode ideen som ligger til grunn for arbeidet.

Meny
Skroll til toppen