Hva er fremtidens internett? Og hvordan skal INMA bidra til å forme det? Svar på undersøkelsen her!

Internett har hatt en enorm utvikling de siste ti-årene, både teknologisk, demografisk og ikke minst kommersielt.

Det er ingen tvil om at internett har kommet for å bli og at det kommer til å fortsette å være en naturlig del av menneskers liv og bedrifters verdiskapning i fremtiden. Men hvordan vil den fremtiden se ut? Vi er på vei inn i en ny industriell revolusjon som kommer til å få følger for de fleste av oss. Det vil endre hvordan vi jobber og hvordan vi tjener penger.

INMA ble etablert i høsten 2001, da internett fortsatt var i Web 1.0. Initiativtakerne var flere av datidens største nettsteder som så et behov for et organ som kunne strukturere bransjen. Siden den gang har INMA fungert som en ideell bransjeorganisasjon, finansiert av aktørene i næringslivet som har vært spesielt interessert i utviklingen av det kommersielle internett.

I dag representerer INMA ca. 150 bedrifter som har en eller annen rolle innen digital media, reklame og/eller markedsføringsøkosystemet – enten som annonsør, teknologileverandør/-plattform, publisist eller byrå/konsulent. Vår visjon har vært å forme fremtidens markedsføring. Vår jobb har vært å hjelpe våre medlemmer å blomstre i den digitale økonomien og sikre at økosystemet går i en bærekraftig og verdifull retning. Det har vi gjort ved blant annet å dele kunnskap, ferdigheter, ekspertise og best practice, hjelpe dem med tankeledelse/meningsbæring, kritisk analyse, bransjestandarder (for både teknologi og virksomhet), – og ikke minst bidratt med nettverk og samarbeid.

Den største endringen fra Web 1.0 til nå handler om hvor viktig tilgang på internett og teknologi er i samfunnet og for næringslivet. Da INMA ble etablert var internett lite og en mindre viktig del av samfunnet, nå er det stort og en del av kjernen i de fleste bedrifters verdiskapning – og i folks liv. Naturlig nok har kompleksiteten økt innen alle områder og det innebærer kontinuerlige bransje- og fagglidninger.

Det spørsmålet vi alle ønsker svar på er “Hva er fremtidens internett?”

Vi tror INMA bør være med på å forme fremtidens internett i Norge og at vi bør ta en viktigere rolle i utviklingen og ikke begrense oss til markedsføring. Derfor er det på tide å stoppe opp og vurdere om vi må redefinere hele INMA – dens visjon, verdiforslag og fokus – og legge en helt ny strategi for fremtiden. Og til dette trenger vi din hjelp.

Del dine tanker og behov med oss i denne undersøkelsen.

Undersøkelsen finner du her!

Svarer du innen 15.01.23 og oppgir epost-adressen din er du med i trekningen av gratis innsendelse til Gulltaggen. Vi håper så mange som mulig deltar i undersøkelsen og setter pris på om du deler den videre i dine nettverk.

Meny
Skroll til toppen