Hanne Gilje Sekse er årets jurygeneral for Performance Award

Hele 33 av bransjens råeste profiler på performance marketing samles igjen for dele kunnskap og erfaring i årets Performance-jury som i år ledes av jurygeneral Hanne Gilje Sekse. Det skal konkurreres i syv kategorier og en spesialkategori; Performance Talent. 

– Etter 1,5 år med pandemi herjende verden rundt har digital markedsføring aldri vært viktigere. Mange merkevarer har opplevd stor organisk vekst som følge av denne samfunnstilstanden, samtidig har konkurransen om kundene heller aldri vært større. Det vil si at kravene til innovasjon og kreativitet er skyhøye, og det å se muligheter innenfor data og teknologi er avgjørende for å skape gode brukeropplevelser, resultat og læring, sier årets jurygeneral Hanne Gilje Sekse.

– At man i tillegg sitter hjemme og planlegger for hvordan man skal møte denne konkurransen strammer det ytterligere til. Jeg ser derfor frem til å se gode case med fokus på innovative løsninger gjennom bruk av innsikt og data for å skape best mulig effekt.

Hanne Gilje Sekse er Head of Digital i TRY Opt, et byrå som har performance marketing som sin kjernevirksomhet, og som jobber med flere av Norges ledende merkevarer innenfor faget. Sammen med tre juryledere, og 30 jurymedlemmer, skal hun vurdere årets innsendte bidrag.

– Det ligger jo i ordet, «performance», og det å skape merverdi og avkastning fra annonseinvesteringene vi gjør. Allikevel blir det mer og mer utfordrende med sporing og det å kunne vise til effekt, så sammenhengen mellom tydelige målsetninger og resultat som faktisk korrelerer med de forhåndsdefinerte målene er ikke noe mindre viktig denne gangen. Samtidig håper vi å kunne sette fokus og søkelys på deler av denne tematikken i årets konferanse, hvor man skal bli inspirert og opplært i hvordan lykkes med akkurat dette.

Vi har nå åpnet for innsending og fristen for å sende inn bidrag til Performance Award er torsdag 16. september. Les mer her for påmelding av bidrag til årets konkurranse.

 

Meny
Skroll til toppen